Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi laptop u alsam ? (2 seçenek)

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

Bende baslik acmayim soriyim surdan hemen, bu atom islemci ile falan alisan 300-400 euro civari fiyatlari olan,sadece boyle 1-2 ay uzak biyere gittiginde maillerine bakip,msn acip,film izlemek icin falan kullanabilecegin laptop'lar hakkinda bilgisi olan varmi?Boyutlarida baya minik oluyo sanirsam onlarin,ekranlari falanda,bi tane alayim diyorum 1-2 ay sonra gitmeden.Oyun falan derdim yok varmidir tavsiyesi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
daha önce bu mağazadan alan varmı bilmiyorum ama işletim sistemide dahil mi fayata onu merak ettim

değilmiş

vista ultimate sp1 129.99$ yazıyor bi sayfa geri gelirsen.

gateway ın ekran kartı muthiş derecede güzel

gaming tarzı laptop bakıyosun sanırım.dell in xps m1730 modelini inceledin mi? fiyat ularak bunlarla baya bi fark var ama kendin düzenleyebiliyosun ki hali hazırda olan seçenekler arasında seçeneklerde güzel.

8700 sli takmışlar gerçi onda extreme işlemcili modeline, ekrandan bunlara nazaran düşük olsada 3.4 lük işlemci o.c si sunuyomuş...

bende araştırmakdayım yurt dışından laptop getirtmeyi düşünüyorumda, paylaşim istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:
OogahBoogah said:
,

fazla param olmadığı için gateway i alıcam malesef

zaten pahalı olan gateway asus 100 dolar daha ucuz yanlış yazdın heralde

laptop un olucaksa böyle olmalı özellikleri gerçekten çok iyi yani maalesef demişsin ama çok iyi bir laptop bence

dell önerdi de bi arkadaş o yüzden öyle söyledim.

Bide ben ordan laptopu alınca burda şarj edebilmek için o büyük 40 ytl civarı satılan çeviriciler deilde 1 ytl lik minikler var onları kullanabilirmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Gelse nolur, o aletlerin vergisi zaten sorunu yaratan...

Bi de bu ozellikler donem donem boyle fazlalasiyor. Agustos ayinda mesela fark cok azdi. Bu donem fazlalasti, muhtemelen mayis gibi tekrar aradaki fark azalir (fiyat/performans farki).

Yanniz Bestbuy'dan alinmaz, sen naaptin hoca. Bestbuy, bir sey acil lazimsa gidip paralar akittigin yer... Lenovo'lara bak bence. Ya da internet uzerinden satis yapan teknoloji siteleri var, onlar cok daha ucuza gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...