OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 GATEWAY http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873 ASUS Mirage: Biraz gec oldu ama anket ekliyeyim dedim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 GATEWAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bence anket yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 alperozg said: GATEWAY bende gateway diye düşünüyorum da bakalım belki milletin bildiği bişey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Get a truly amazing gaming experience with this laptop's NVIDIA GeForce 9800M GTS graphics with 1GB GDDR3 discrete video memory and a 17" high-definition widescreen display. wtf?!? ne yapmi$ haci bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 walla insan bi laptoptan daha ne ister ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Yeni başlık açmayayım hazır Laptop başlığı varken. 1500$-2000$ arası bişi laptop arıyorum, Türkiye'nin heryeri olabilir gidip elimle teslim alıcam. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 daha önce bu mağazadan alan varmı bilmiyorum ama işletim sistemide dahil mi fayata onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bende baslik acmayim soriyim surdan hemen, bu atom islemci ile falan alisan 300-400 euro civari fiyatlari olan,sadece boyle 1-2 ay uzak biyere gittiginde maillerine bakip,msn acip,film izlemek icin falan kullanabilecegin laptop'lar hakkinda bilgisi olan varmi?Boyutlarida baya minik oluyo sanirsam onlarin,ekranlari falanda,bi tane alayim diyorum 1-2 ay sonra gitmeden.Oyun falan derdim yok varmidir tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya başlık açın arkadaşım bana kimse cevap vermiyo sanki parayla açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gateway i alacaksin tabii ki? ne cevabi bekliyorsun ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 OogahBoogah said: daha önce bu mağazadan alan varmı bilmiyorum ama işletim sistemide dahil mi fayata onu merak ettim değilmiş vista ultimate sp1 129.99$ yazıyor bi sayfa geri gelirsen. gateway ın ekran kartı muthiş derecede güzel gaming tarzı laptop bakıyosun sanırım.dell in xps m1730 modelini inceledin mi? fiyat ularak bunlarla baya bi fark var ama kendin düzenleyebiliyosun ki hali hazırda olan seçenekler arasında seçeneklerde güzel. 8700 sli takmışlar gerçi onda extreme işlemcili modeline, ekrandan bunlara nazaran düşük olsada 3.4 lük işlemci o.c si sunuyomuş... bende araştırmakdayım yurt dışından laptop getirtmeyi düşünüyorumda, paylaşim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 OogahBoogah said: ya başlık açın arkadaşım bana kimse cevap vermiyo sanki parayla açılıyo uzulme bigun sanada cevap verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Microsoft Windows Vista Home Premium Edition 64-bit operating system With Service Pack 1 (SP1) preinstalled provides a stable computing platform yazıyo whats included da sanırım varmış içinde fazla param olmadığı için gateway i alıcam malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 OogahBoogah said: , fazla param olmadığı için gateway i alıcam malesef zaten pahalı olan gateway asus 100 dolar daha ucuz yanlış yazdın heralde laptop un olucaksa böyle olmalı özellikleri gerçekten çok iyi yani maalesef demişsin ama çok iyi bir laptop bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 fiyat şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 alperozg said: OogahBoogah said: , fazla param olmadığı için gateway i alıcam malesef zaten pahalı olan gateway asus 100 dolar daha ucuz yanlış yazdın heralde laptop un olucaksa böyle olmalı özellikleri gerçekten çok iyi yani maalesef demişsin ama çok iyi bir laptop bence dell önerdi de bi arkadaş o yüzden öyle söyledim. Bide ben ordan laptopu alınca burda şarj edebilmek için o büyük 40 ytl civarı satılan çeviriciler deilde 1 ytl lik minikler var onları kullanabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 arkadaşa almıştık öyle bir çevirici 3-5 ytl bişeydi, sende de sorun olamz kullanırsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 adaptorun uzerine bak, amerika 110v, turkiye 220v. bazi adaptorler 110-220 potans li, bazilari degil. yakarsin aleti dikkat et. eger 110 sa adaptor, buradan universal laptop charger alacaksin.25 lira falan. her elektronik hipermarketinde bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 universal laptop charger alıyım ben nolur nolmaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bu özellikler bu fiyat gerçekten şaka gibi(gateway). Türkiyede teknoloji marketlerde bu özelliklerde laptop yok bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 prondir said: Bu özellikler bu fiyat gerçekten şaka gibi(gateway). Türkiyede teknoloji marketlerde bu özelliklerde laptop yok bile :D bestbuy önümüzdeki yıllarda türkiyeye gelmeyi planlıyodu hatta Edirnekapı Flatofis den yer bile baktılar ama du bakalım gelirlerse süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aldım laptop u kurcalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gelse nolur, o aletlerin vergisi zaten sorunu yaratan... Bi de bu ozellikler donem donem boyle fazlalasiyor. Agustos ayinda mesela fark cok azdi. Bu donem fazlalasti, muhtemelen mayis gibi tekrar aradaki fark azalir (fiyat/performans farki). Yanniz Bestbuy'dan alinmaz, sen naaptin hoca. Bestbuy, bir sey acil lazimsa gidip paralar akittigin yer... Lenovo'lara bak bence. Ya da internet uzerinden satis yapan teknoloji siteleri var, onlar cok daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar