pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 açıldı mı bilmiyorum da çok güldüm http://creativity-online.com/work/view?seed=a4358fc1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok mu güldün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ÜRÜÜEEEEEH :D ayılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 erkeklerin sevinci doğal, sonucta alıp alıp içecekler hem de beleş bira. ama kadınların cıglıklarını ve sevinclerini anlayamadım. kadının onca çift ayakkabısı ve elbisesine bakıp cıglık atmakta neyin nesi? alıp giyebileceksin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ehoeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 OogahBoogah said: çok mu güldün ? çok güldüm özellikle ilk izlediğimde şimdi sadece tebessüm ediyorum en soldaki adam tepinince hıhaıh diye gülüyorum falan neden tekrarlatma gereği duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 her reklamın sahip olması gereken ideal mizahı yakalamışlar bence, başarılı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bira için o kadar böğürmeye değermiydi onu kestiremedim. votka viski falan olsaydı bende heyecan yapardım herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 di mi heinekendeki adamlar viski satmadıkları için buhran dolu reklamlar çekmeliler zaten =p kendi ürünlerini yüceltiyolar abartıyolar falan vay anasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben empati kurmaya çalıştım 2lt içip böbrek çalıştırmaktan başka pek bi işlevi olmamasını vurgulayabilirlerdi mesela. bu arada heineken ve becks candır severiz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar