Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şu an ttnet dialup bağlantım var sitelerde rahatça geziyorum fakat ultima onlinea giremiorum ve msn de açılmıyor bu ne biçim iş???[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 msn'in update'i vardır onu indirmemişsindir büyük ihtimal.ultimayı tam bilemiyorum ama doğru client'ı kullanıp kullanmadığına dikkat et,bazen client yenileniyor ve oynadığın server'ın ip'si değişiyor o yüzden giremiyor olabilirsin.. (ayrıca patchleri de çek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 tamam hallettim sorunu dediin gibi deil ethernet kartı vardı o günden beri net böyleydi şimdi söktüm sildim driverlerını mis gibi oynuom giriom msnme[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar