soulberry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 pc'mde firefox vardı. çöküp duruyodu. ben de yenisini indirip kurdum. (ama eskisini silmeden) açınca eski yer imlerime ulaşamıyorum şimdi. silinmişler midir? ya da nasıl ulaşılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bi de internet explorer komut dizisi hatası sorunu nasıl çözülür_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 neyse yaptım, çok sevindirik oldum : ) anlatim belki aynısını yaşayan da sevindirik olur. başlat'tan ara'ya gelip JSON diye arattım. öyle aratınca firefox'un her gün yedeklediği yer imleri dosyaları çıkıyo. ben dünkü yedeklemeyi buldum; "yer-imleri-2009-01-14.json" diye bi dosya. sonra yer imlerini düzenle'ye tıkladım firefox'tan. "içe aktarma ve yedekleme > tekrar oluştur > dosya seç" yaptım. aramada bulduğum dosyayı seçtim, düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mutluluklar(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mozbackup tavsiye olunur. tek eksiği thunderbird emailleri backuplamıyor ama ayarları alıyor. firefox sorunsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ya benm firefox ta en altta tam başlat çubuğunun ustundeki, bi linke bastığımızda ne kadarının yuklendiğini gosteren cubuk yok oldu. nası geri getircem bilen war mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 View -> Status bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar