Stblack Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bunu bu kadar ciddiye almak hemde paticikte ahuahu iyiymiş valla sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben istiyorum calismak, gercekten. okulum bitsin istiyorum artik, bi isim olsun, belli bi duzenim olsun (memur duzeninden bahsetmiyorum, hayat duzeni) zaten babamdan para almıyorum o halde o kismi hic katmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ünideyken dönem dönem ufak tefek işlerde çalışmıştım ama insan yine de çalıştığı dönemler dışında boş geçen zamanına yanıyor. şimdi üniyi bitirdim, 3 ay sonra askere gideceğim ama 3 aylığına bile olsa birşeyler yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 keyfinize bakın hayat güzel.. oooh yan gel yat :P şaka bir yana alexi bombalamış ortalığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 4 ay sabah 8 akşam 6 staj yaptım ve dedim ki kendime; "Senden memur olmaz oğlum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben de onu işaretlemiştim sırf trollüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Greeny said: ulan okadar mesajınız var, hangi kullanıcı nasıl mesaj atar, ne kadar ciddidir vs çözemediniz. hayır topic ismi bile buram buram yavşaklık kokuyor, ciddiye almayın herşeyi abi. yolda valla görsem sizi espri yapmaya çekinirim. Hmm, buram buram yavşaklık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sipeyskeyk said: zenginiz belki çok paramız var altımda araba cebimde para geziyorum kızlar geliyo gidiyo gece çıktım mı 300-500 harcıyorum, gelecek kaygım yok,rahatım güveniyorum durumumuza. ve can alıcı soruya geliyorum sana ne ? nedir bu gaz ? İşte esas problem bu anlattıklarının doğru olmaması. O yüzden irdeliyorum bu sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar