Bah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 internet bağlantısı gerektirmiyor değil mi çok cahilim bu konuda ama yurtdışında kullanmak için bir adet gpsli telefon alıcam gezerken kullanırım diye son kez size danışayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 cebinde modem taşıman gerek bağlantı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya normal gps cihazı nete bağlı çalışmıyor. ama ara sıra map update için nete bağlamak gerekir, telefon için de aynı şekilde olduğunu umuyorum ammavelakin hafızadan yer kazanmak için online map gibi bişey kullanıyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fastreloader said: ya normal gps cihazı nete bağlı çalışmıyor. ama ara sıra map update için nete bağlamak gerekir, telefon için de aynı şekilde olduğunu umuyorum ammavelakin hafızadan yer kazanmak için online map gibi bişey kullanıyor olabilirler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yani şöyle iddia edebilirim ki eğer böyle bişey yapan denyo bi firma varsa(iphone olabilir mesela) bile yapmayına da vardır, satıcıdan öğren direk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 garbage değil bunun yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gps cipi olan bi telefon alirsan garmin yada tomtommuydu neydi oyle bi programlar var dahili cipi kullanarak telefonu gps cihazina ceviren falan.Tabi haritalarida ona gore yuklemen gerek,ama cidden guzel.Bazen gittigim biyeri hic bilmiyosam acaip isime yariyo benim,bi gozat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 n95te istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 filmlerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 EvEtBaZıFiLmLeRdEoLuR!'^!+&% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar