Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynadıgınız en güel frp oyunu ?

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

1-Crono Trigger
2-Diablo 1(halada oynuyorum level 83)
3-Diablo 2
4-Nox
5-Zelda
Ey gidi HUWWw bi tane daha oyun wardı Kazuyas blade mi ne oda cok hoştu Eski oyun rullz SNES RULZZZZ
(süper nintendo emulation system)[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken hatırlıyorumda gemboyumda Zelda vardı demosundaki müzüğe
bayılırdım o demoyu ardarda defalarca izleyip gaza gelir pilastik kılıçla kalkanımı alıp mişa diye bir ayım vardı onu döverdim az çekmedi zavallı:)[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi tane uşak var Annesi yatagından kaldırıo Ivır zıvır festival falam war işte festivale gidion ister para kazanıosun Sonra prensesin kralın kızı ile carpısosun lucanın evıne gidiosun grup oluşuyo sonra Luca ve babası tabanın Yaptıgı bir Teleport aleti var bizim karakter crono giriyor ve diğer tarafa ısınlanıyor marle girion kralın kızı girio rasgele bi Portala girio ve eski cağa gidio olay böle başlıo sonra 60 milyon yıl once ye falan 10 milyon yıl sonra ya falan öle öle sürüo oyun cok güzel bak indir istersen söyliyim adresi
Tıhlayı ver[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Sosyal ağlarda paylaş

gazveriyorsun:) da bilgisayara döküman falan indirmek yasak o yüzden yakında eve internet bağlatıcam o zaman indiririm[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi bakalim
Planescape manyak bir oyundur realmini severim ama kiyak gecmeyecem tabi,baldurs gate i 7 kere bitirdim diabli nox ve benzeri shoot em up lari frp harfleri arasina bile almam asagilarim frp yonunden morrowind iyidir ama yetersiz icewinddale baldurun yaninda ezik kaliyor ama guzeldir gene okudugum kadariyla bi siniflandirma olmamis o yuzden Fallout serisi diyorum ....

Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

Tobe tobe bu insaların diablo ile ne alıp veremedigi var anlama
hep eziyorlar şu fukara diabloyu aha dağ gibi kitabı var masa üstüsü var masa altıda yapıcaklar yakında adamlar:) ama bir türlü yaranamıyor daha ne yapsınlar[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
TheSilver, 18 April 2003 21:36 tarihinde demiş ki:
Tobe tobe bu insaların diablo ile ne alıp veremedigi var anlama
hep eziyorlar şu fukara diabloyu aha dağ gibi kitabı var masa üstüsü var masa altıda yapıcaklar yakında adamlar:) ama bir türlü yaranamıyor daha ne yapsınlar[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

diablo yu ezen yok söylenen şu ki diablo frp oyunu değildir

+ diablo yu çok severek oynardım[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...