TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 benim ilk 6tım 1-Never Winer Night 2-Diablo 1-2 3-warhammer dark omen 5-baldur gate -1-2 ve Icewinddale 1 6-warcaraft aslında starteji ama öğelerinden dolayı bence frp sayılır [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bu arada en güzel olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 1 tane var oda Daggerfall ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 1-planescape torment 2-final fantasy 8 3-final fantasy 7 4-morrowind 5-daggerfall 6-baldur's gate serisi[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 1-Crono Trigger 2-Diablo 1(halada oynuyorum level 83) 3-Diablo 2 4-Nox 5-Zelda Ey gidi HUWWw bi tane daha oyun wardı Kazuyas blade mi ne oda cok hoştu Eski oyun rullz SNES RULZZZZ (süper nintendo emulation system)[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Zelda cok iyi bir oyundu ama ben zeldayı hep anime olrak düşünmüştüm frpyede girer aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Fıstık Gibi FRP dir o :D Ama crono trigger süper ya Bİ bulsam tekrar tyüklicemde yok gamepronun verdiği bi cd wardı tonla Emülator wardı icinde bi bulsam o cedeyi ah bi bulsam :)[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Küçükken hatırlıyorumda gemboyumda Zelda vardı demosundaki müzüğe bayılırdım o demoyu ardarda defalarca izleyip gaza gelir pilastik kılıçla kalkanımı alıp mişa diye bir ayım vardı onu döverdim az çekmedi zavallı:)[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 abi crono triggerı nerden bulabılırım gaza geldim Magus u kesin öldürecem ama bu sefer 7k hp si war gerci[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hic oynamadım ama merak ettim nasıl birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 şimdi bi tane uşak var Annesi yatagından kaldırıo Ivır zıvır festival falam war işte festivale gidion ister para kazanıosun Sonra prensesin kralın kızı ile carpısosun lucanın evıne gidiosun grup oluşuyo sonra Luca ve babası tabanın Yaptıgı bir Teleport aleti var bizim karakter crono giriyor ve diğer tarafa ısınlanıyor marle girion kralın kızı girio rasgele bi Portala girio ve eski cağa gidio olay böle başlıo sonra 60 milyon yıl once ye falan 10 milyon yıl sonra ya falan öle öle sürüo oyun cok güzel bak indir istersen söyliyim adresi Tıhlayı ver[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Baldırın Kapısı tabii ki başkaları sıralamaya bile giremez.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Baldur's Gate Serisi Icewind Dale Serisi Morrowind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 kafede olduğum icin alamıyorum fakat yinde saol[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 silver dene derim şahane oyun süper yani bunu bitirene ben en iyi frp ci derim[hline]Under The My Penis November General I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 gazveriyorsun:) da bilgisayara döküman falan indirmek yasak o yüzden yakında eve internet bağlatıcam o zaman indiririm[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Planescape:Torment....Tek geçerim[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 diabloya frp diyen zihniyet reha muhtarıda solamniya şövalyesi sanıyordur derim ben baldursgate en baba pc frp oyunudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bi bakalim Planescape manyak bir oyundur realmini severim ama kiyak gecmeyecem tabi,baldurs gate i 7 kere bitirdim diabli nox ve benzeri shoot em up lari frp harfleri arasina bile almam asagilarim frp yonunden morrowind iyidir ama yetersiz icewinddale baldurun yaninda ezik kaliyor ama guzeldir gene okudugum kadariyla bi siniflandirma olmamis o yuzden Fallout serisi diyorum .... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Tobe tobe bu insaların diablo ile ne alıp veremedigi var anlama hep eziyorlar şu fukara diabloyu aha dağ gibi kitabı var masa üstüsü var masa altıda yapıcaklar yakında adamlar:) ama bir türlü yaranamıyor daha ne yapsınlar[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Neredeyse kimse fallout dememis ona yanarim Fallout kadar mukemmel oyun yoktur... 2. favorimse planescape torment[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Hmmm biraz acemiyiz galiba neyse yaziyi iyi okursan diabloyu frp yonunden asagiliyorum yoksa zevklidir 10000 tane yaratik oldurmek.... Ha kitabinida okudum olay direk olarak yazarin hayal gucuyle alakali bi konu.... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yani simdi atese korukle gitmek mi ne deyimi var hani onun gibi olcak ama baldır da ice wind de morrowind de hic biri frp değil rpg bence :) tartısılmıstı neyse :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Hayalkırıklığına uğruyacaksın kardeş ama acemi degiliz neyse bende frp olarak söylüyorum zaten tamam ahım şahım deyil ama Batuck 'un zırhı bence zevkli bir kitaptı ikincisini daha okumadım[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: TheSilver, 18 April 2003 21:36 tarihinde demiş ki: Tobe tobe bu insaların diablo ile ne alıp veremedigi var anlama hep eziyorlar şu fukara diabloyu aha dağ gibi kitabı var masa üstüsü var masa altıda yapıcaklar yakında adamlar:) ama bir türlü yaranamıyor daha ne yapsınlar[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] diablo yu ezen yok söylenen şu ki diablo frp oyunu değildir + diablo yu çok severek oynardım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar