Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 picture related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bir de yuh muh bence söylenmeli birbirinize karşı ne kadar dürüst güvenilir olduğunuzu kanıtlamak açsınıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben bu kızı sevdigim için her şeyimi söyledim çekcez bunları ne yapalım anlattıktan sonra çekinecek hiç bir şey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 boşver kız baştan alışsın, sen tutamassın kendini garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben bahsederdim o da erkek arkadaşlarından bahsederdi falan ama bişey olmazdı tanımak lazım karşındakini bir miktar en azından eskiden birlikte olduğu insanların onu neden üzdüğünü falan anlarsan daha iyi :p tamamen stratejik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Laraken said: numberten said: Ben bundan önceki kıza ondan sonra hiç kimseyi sevmeyecegimi söylemiştim bok varmış gibi işte bunu agzımdan kacırdım nasıl olduysa.. YUH +1 ama karşındaki olgun bir insansa da onun bir anlık aşırı üzüntüyle söylenmiş bir şey olduğunu anlar. yok değilse ne işin var zaten yeni kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar