Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bir de yuh muh bence söylenmeli birbirinize karşı ne kadar dürüst güvenilir olduğunuzu kanıtlamak açsınıdan
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben bu kızı sevdigim için her şeyimi söyledim çekcez bunları ne yapalım anlattıktan sonra çekinecek hiç bir şey kalmıyor.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 boşver kız baştan alışsın, sen tutamassın kendini garanti
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben bahsederdim o da erkek arkadaşlarından bahsederdi falan ama bişey olmazdı tanımak lazım karşındakini bir miktar en azından eskiden birlikte olduğu insanların onu neden üzdüğünü falan anlarsan daha iyi :p tamamen stratejik
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Laraken said: numberten said: Ben bundan önceki kıza ondan sonra hiç kimseyi sevmeyecegimi söylemiştim bok varmış gibi işte bunu agzımdan kacırdım nasıl olduysa.. YUH +1 ama karşındaki olgun bir insansa da onun bir anlık aşırı üzüntüyle söylenmiş bir şey olduğunu anlar. yok değilse ne işin var zaten yeni kızla
Öne çıkan mesajlar