DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 elimde yeterli kaynak yok, şöyle internetten matrisini, augmented (böyle mi yazılıyor) vs sini öğrenebileceğim bir imkan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 schaumm kitapları var. e book halinde. onlara bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 wikipedia ya bak ben ne dersler geçtim wikiden çalışıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benim de 2 hafta önce bu konudan mat finalim vardı wikipedia'dan çalıştım ben de, bir bak oraya. bir de kasarım izlerim diyorsan mit'nin sitesinde ders videoları var wiki'de görmüştüm linkini matrix falan anlatıyodu adam. bunun dışında google araması yaptığın zaman bir sürü şey çıkıyor zaten rahat bulman lazım düzgün kaynaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar