Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uluslarasi internet reklamciligi sirketi icin bayan eleman

matama

Öne çıkan mesajlar

Paticikte cok bayan nufus yok ama cevrenizde is ariyanlar varsa soyleyin lutfen, yanlis yere actiysam tasinsin ozur dilerim.

merhaba bu ilani daha oncede vermistim, tekrar ihtiyac oldu bir daha yaziyorum.

sirketimizin adi cpxinteractive(www.cpxinteractive.com)

internet reklamciligi sektorunde calisiyoruz ve alanimizda dunyada 4 numarayiz. merkezimiz new yorkta, merkez disinda madrid, milano, istanbul ve los angelesta subelerimiz var.

turkiye subesinde egitilmek uzere 4 yillik universite mezunu sales&account manager ariyoruz. yalniz gelen kisinin kendi kendinide gelistirebilmesi lazim, acikcasi birseyleri hizlica kapan birilerini ariyoruz. birazda kendi basina birseyler yaratabilecek birilerini ariyoruz.

-iyi derecede ingilizce bilen ki burada gercekten telefondan rahat rahat konusabilen birinden bahsediyoruz. ikinci bir dil bilmesi cok iyi olur.
-internetle arasi iyi
-seyahat engeli olmayin(haftaya ingilterede fuar var hadi gidiyoruz diyebiliriz dert olmamali)
-prezantabl bayan eleman ariyoruz

ofis kazaskerde(suadiye/kadikoy), ofisimizin bulundugu sitede calisanlarinda kullanabildigi kapali havuz, tenis/basket sahasi bulunuyor. ulasim bayag kolay bulundugumuz yer hem e5 e hem minubus caddesine hemde bagdat caddesine bayag yakin.

-Ilan hurriyettede cikicak cikmadan once buraya veriyim dedim.
Birde genel olarak sorulan sorulara binayen
Daha once is tecrubesi olan birini aramiyoruz ama ozellikle reklam ve marketingte deneyimleri yada iliskileri varsa tabi ki daha iyi olur.

-Maaslarimiz piyasa ile karsilastirildiginda iyi bu maas sorusu cok geliyor cevap veriyim dedim.

-Sirket gencte olsa(7 sene) ilerleme sansi olan bir sirket toplamda 100 civari insan calisiyor butun ofislerde toplam yas ortalamasi 26 civarinda.

ilgilenenler cv lerini

[email protected] a atarsa sevinirim
tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...