Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Gerçi 10 günden fazla oldu ama olsun gaza geldim yaziim dedim, bizim ekipten uğramak isteyen olursa bekleriz makaraya... bu arada Sianure- The Warrior çirkin bi Troll.. Allegria ( Dantess )- The Skald nefis bi norseman.. P.S: Toa icat oldu stealth bozuldu haueh[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot [Bu mesaj Saint tarafından 13 Mayıs 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Gratz :) Galahad midgard italian dolu ismimi verin yeter :-p Realm hunters , avatars of doom felan guildlari :) niye galahada gittinizki mid icin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Biz gittiğimiz zaman /level 30 oluyodu orda, realm hunters adamı zıvanadan cıkaran bi guild bu arada, ae stun+pbae yapasım gelio o heriflere :D[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hosgor onlari saint :) adamlar eu da cok ust duzey bi guild,hatta en ust kisilerdi simdi amerikaya gelince ezikligi kaldiramiyolardir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ahahah :D :lol: :D grats çılgınsınız ya bi ara gelicem ziyaretinize ;)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 wooooot çirkin ve düz kafa warrior yanlışlık olmasın. heuheheu[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 lol ama winged helm giyince normal oluyo kafam..Diyorum işte yakında head shot gelirse, Sword spec warrior, Hammer dmg kafayla uber olcak hauhe.[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 gratz :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Tebrikler :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Gratz :) Bende diyom nerelerdeler ne yapıyorlar :)[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sıkıntılıydı başlarda ama çok eğlendik sonra. 4 kere koltuktan düşme tehlikesi geçirdim. the trio resmi çekelim kayda da diğer posta koyarız bukanoob. ediT: bu arada bişey dikkatimi çekti. sianurele galahada gittiğimizden beri uyuz uyuz tiplerle muhatap olduk. dedik bu ne biçim server. lvl 30 başlanıyor diye mi böyle diye düşünürken grupların iğrençliklerine şahit olduk. Kay kişilik ve oyunculuk olarak çok elite bi server bunu aklınızdan çıkarmayın. onca zaman oldu bildiğim sadece 4-5 iyi arkadaş, oyuncu var. o kadar öküzler ki canım sıkılmış aerus haven da craft yaparken baktım bi guild toplandı. artifact raid yapıyorlarmış. dedim ben de gelebilirmiyim ama hiçbişey istemiyorum. sadece geliim zaman geçer credit almış olurum falan. olmaz dedi herifler. guilde girmek istersin bütün top guildler "we dont recruit atm" (lvl 47 falanız bu arada)diye saçmasapan bi cevap veriyorlar. sonra emainde bikaç kez görünce bizim guilde gel diyecek kadar hayvanlar. ama öyle de insanlar var ki(5 tane) durup dururken tell atıp battler istermisin diye sordular. gittik aldık. sonra ben onlara onlar bana yardım etti ve emainde çok iyi bi grup kurabiliyoruz. Kayda ise gerçekten arkadaşlık görmüştüm. MSN listem sadece kay/daoc. yabancı hun veya değil bir sürü insan. Kay iyi bi server. OUT [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 13 Mayıs 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar