Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grats Sianure and Dantess on 50! Galahad mid :D

Saint

Öne çıkan mesajlar

Gerçi 10 günden fazla oldu ama olsun gaza geldim yaziim dedim, bizim ekipten uğramak isteyen olursa bekleriz makaraya... bu arada Sianure- The Warrior çirkin bi Troll.. Allegria ( Dantess )- The Skald nefis bi norseman..

P.S: Toa icat oldu stealth bozuldu haueh[signature][hline]Sianure - Infiltrator
Beluga - Reaver
Necroll - Necromancer
Mothman - Buffbot

[Bu mesaj Saint tarafından 13 Mayıs 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntılıydı başlarda ama çok eğlendik sonra.
4 kere koltuktan düşme tehlikesi geçirdim.

the trio resmi çekelim kayda da diğer posta koyarız bukanoob.

ediT: bu arada bişey dikkatimi çekti. sianurele galahada gittiğimizden beri uyuz uyuz tiplerle muhatap olduk. dedik bu ne biçim server. lvl 30 başlanıyor diye mi böyle diye düşünürken grupların iğrençliklerine şahit olduk. Kay kişilik ve oyunculuk olarak çok elite bi server bunu aklınızdan çıkarmayın. onca zaman oldu bildiğim sadece 4-5 iyi arkadaş, oyuncu var.
o kadar öküzler ki canım sıkılmış aerus haven da craft yaparken baktım bi guild toplandı. artifact raid yapıyorlarmış. dedim ben de gelebilirmiyim ama hiçbişey istemiyorum. sadece geliim zaman geçer credit almış olurum falan. olmaz dedi herifler. guilde girmek istersin bütün top guildler "we dont recruit atm" (lvl 47 falanız bu arada)diye saçmasapan bi cevap veriyorlar. sonra emainde bikaç kez görünce bizim guilde gel diyecek kadar hayvanlar.
ama öyle de insanlar var ki(5 tane) durup dururken tell atıp battler istermisin diye sordular. gittik aldık. sonra ben onlara onlar bana yardım etti ve emainde çok iyi bi grup kurabiliyoruz.

Kayda ise gerçekten arkadaşlık görmüştüm. MSN listem sadece kay/daoc. yabancı hun veya değil bir sürü insan.
Kay iyi bi server.

OUT

[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN

[Bu mesaj malsahibi tarafından 13 Mayıs 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...