Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Alet bu. http://www.hepsiburada.com/m-audio-keystation-61es/productDetails.aspx?categoryid=405379&productid=musiccompel143 Evden hiç çıkmadı. M-audio yazan ön kısmında monitöre deymesinden dolayı hafif silintiler var. Çizik değil ama. Onun dışında pırıl pırıl tertemiz ve sorunsuz. Ankara'da olanlar elden alabilir. Onun dışında kargolama vs de yaparım. Ciddi alıcılar için her pozisyondan resimde çekebilirim. Garantisi 7 temmuz a kadar da devam etmekte. Satma nedenim pro 88 felan almak istiyorum herşeyimi satabilirsem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Eğer gidip te Miditech almadan, kazığın yağlısını yemeden görseydim bunu direk aldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 320 diyorum ama ciddi alıcılar için ciddi pazarlık payı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar