Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, internet üzerinden oynanabilen oyunlardan vergi alınması için harekete geçti. Benden yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 source? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Canımızı da verelim tam olsun üç nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Dworgian said: source? Hürriyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/10767009.asp?gid=234 mış source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Benzine koydukları gibi vergi koyarlarsa Türkiyede WOW un sonu gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aylık 25 eur da olsa oynarım ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ödenen 12 euya vergi dahilki zaten normalde. fransa ingiltere vb hep alıyor vergisini bundan. bi biz almıyoruz uygun yasa neyin olmadığı için. ayrıca bu konuyla alakalı 15 topic var forum genelinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Aylık ödenen ücreti arttıracak bir uygulama yapamazlar, vergi dairesinin öyle bir yaptırım gücü yok Blizzarda karşı. Ancak internet ücreti üstünden yada yurtdışına ödenen kredi kartı üstünden birşey bulmaları gerekir. Blizzardın Türkiyeye vergi ödeyeceğini düşünecek kadar hayal perest bir vergi dairemiz olmadığını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Dworgian said: aylık 25 eur da olsa oynarım ben valla Yok benzin gibi olursa 75 eur civarlarında ödersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o kadar yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 FreEmoon said: Aylık ödenen ücreti arttıracak bir uygulama yapamazlar, vergi dairesinin öyle bir yaptırım gücü yok Blizzarda karşı. Ancak internet ücreti üstünden yada yurtdışına ödenen kredi kartı üstünden birşey bulmaları gerekir. Blizzardın Türkiyeye vergi ödeyeceğini düşünecek kadar hayal perest bir vergi dairemiz olmadığını umuyorum. hahah dusunur onlar alırız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 FreEmoon said: Aylık ödenen ücreti arttıracak bir uygulama yapamazlar, vergi dairesinin öyle bir yaptırım gücü yok Blizzarda karşı. Ancak internet ücreti üstünden yada yurtdışına ödenen kredi kartı üstünden birşey bulmaları gerekir. Blizzardın Türkiyeye vergi ödeyeceğini düşünecek kadar hayal perest bir vergi dairemiz olmadığını umuyorum. eet yurt dışında yaptıgımız harcamaya nasıl vergi koyucaklarki? ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yurtdışında alınıyor doğru ama kullanıcıdan değil blizzard gibi oyun sahibi firmadan kdv gibi alınıyor. Bu fiyatta kullanıcıya yansırmı bilinmez. Türkiyede blizz şubesi varmı yada serveri? yok. onun için olmaz o iş. Ne yapacaklar kredi kartımızdan ne oynadığımıza bakıp onun üzerinemi vergi koyacaklar? Geçtim ki asıl hedefi sanırım gold ve karakter ticareti gibi oyun firmaları tarafından da uygun görülmeyen bir kitle. 12-16 türkiyede wow değil knight oynar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 cebimizdeki parayı nasıl çalacaklarını şaşırdılar , yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Niye bu kadar kastınız anlamadım. Yani devlet vergi almak isteyecek ama bunun yolunu bulamayacak mı demek istiyorsunuz. Bütün bankalar için bir kanun çıkar. Yurt dışı harcamalara bankalar otomatik olarak vergi keser (bakınız yatırım fonları) bu vergiler belirli günlerde devlete iletilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben hizmet alıyorum, benden vergi alamazlar. satıcı firmadan almaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 fizban said: ben hizmet alıyorum, benden vergi alamazlar. satıcı firmadan almaları lazım. Bi düşün bakalım hizmet alıpda vergi ödediğin hiç oldu mu? Hizmet karşılığında eğer para ödüyosan bununda vergisini veriyosun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Boci said: Niye bu kadar kastınız anlamadım. Yani devlet vergi almak isteyecek ama bunun yolunu bulamayacak mı demek istiyorsunuz. Bütün bankalar için bir kanun çıkar. Yurt dışı harcamalara bankalar otomatik olarak vergi keser (bakınız yatırım fonları) bu vergiler belirli günlerde devlete iletilir. gider gaming card alırım? ayrıca "bütün" harcamalara kesmesi lazım o zaman buna neler girio bi düşün. yahu sadece "online oyun oynaması için yapılacak harcama" die özel bişey çıkartması çok zor ve mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 O diilde sanki bu olayı destekliyormuşum gibi bi görüntü olmasın :) Devletede akıl vermeyelim şimdi durduk yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Boci said: Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, internet üzerinden oynanabilen oyunlardan vergi alınması için harekete geçti. Benden yorumsuz...kufur etmek neden yasakki neden ama herkez ediyor:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Dworgian said: Boci said: Niye bu kadar kastınız anlamadım. Yani devlet vergi almak isteyecek ama bunun yolunu bulamayacak mı demek istiyorsunuz. Bütün bankalar için bir kanun çıkar. Yurt dışı harcamalara bankalar otomatik olarak vergi keser (bakınız yatırım fonları) bu vergiler belirli günlerde devlete iletilir. gider gaming card alırım? ayrıca "bütün" harcamalara kesmesi lazım o zaman buna neler girio bi düşün. yahu sadece "online oyun oynaması için yapılacak harcama" die özel bişey çıkartması çok zor ve mantıksız +1 game card ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bir kaç sitede okudum haberi.. ve şu zamana kadar telekoma ettiğim küfürlerden daha özel daha epick küfürler olmayacağı konusunda kendimden emindim.. Ama... yeter nasıl bir ülkeyiz.. doğal gaz elektrik zammı daha bitmeden bu adamlar online oyun vergisi çıkardı.. gelin gelin evde s....tğm b..k ' un vergisinide alın klozete counter takıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ozii_x said: bir kaç sitede okudum haberi.. ve şu zamana kadar telekoma ettiğim küfürlerden daha özel daha epick küfürler olmayacağı konusunda kendimden emindim.. Ama... yeter nasıl bir ülkeyiz.. doğal gaz elektrik zammı daha bitmeden bu adamlar online oyun vergisi çıkardı.. gelin gelin evde s....tğm b..k ' un vergisinide alın klozete counter takıp.. Vaayy be hem vergi çeşidi bulup hemde nasıl hesaplanabileceğini bile buluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 jonywayt said: Dworgian said: Boci said: Niye bu kadar kastınız anlamadım. Yani devlet vergi almak isteyecek ama bunun yolunu bulamayacak mı demek istiyorsunuz. Bütün bankalar için bir kanun çıkar. Yurt dışı harcamalara bankalar otomatik olarak vergi keser (bakınız yatırım fonları) bu vergiler belirli günlerde devlete iletilir. gider gaming card alırım? ayrıca "bütün" harcamalara kesmesi lazım o zaman buna neler girio bi düşün. yahu sadece "online oyun oynaması için yapılacak harcama" die özel bişey çıkartması çok zor ve mantıksız +1 game card ftw :D o carda vergi koyması daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar