CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Şimdi şöyle , benim bilgisayarımda onboard ekran kartı + normal bi ekran kartı var bu durumda çift monitör destegini saglıyabilirmiyim? Yani onboard ekran kartının olması bi sorun teşkil eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 İki ekran kartını aynı anda kullanamazsın, ama onboard olmayan ekran kartında iki çıkış varsa çift monitörü kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 malesef yok. peki cogaltıcı gibi ek kablolarla yapamazmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 aslinda kullanabiliyosun, ama onboardda olmuyodur tahminen. Belki Crossfire X yapinca oluyordur, aramak lazim. Ben 4 monitor kurdum, cift 4850 ye ama CF kurmadim, CF yaparsan tek kart gibi goruyor ve sadece tek kartin cift ciki$ini kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çoğaltıcı ile aynı görüntüyü iki ekrana verebilirsin tabi, ama işine yarar mı bilemem. Showroom vs. de yarayabilir tabi de extended desktop olarak kullanılamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Matrox un bi coalticisi var, triplehead2go adinda. Bunu da kullandim, manyak bir urun bu da. ama tuzlu buraz, bunu yerine bi ekran karti daha alip cift monitore uzatirsin. Ha tabi 2. pci ex slotun olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tmm cok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar