Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Arkadaşlar bir arkadaşım ile staj yapmak istiyorum, ikimiz de bir bilgisayar firmasında staj yapacağız ama onun stajı bu yaz benimkisi önümüzdeki yaz. Dolayısı ile birlikte staj yapamıyoruz. Ben uzun zamandır web development ile uğraşıyorum, bu nedenle bari ben 1 ay onunla birlikte çalışayım, o da staj yapsın, birlikte aynı şirkete o staja ben çalışmaya gidelim diye düşündüm. Hatta tek bir proje üzerinde bile çalışabiliriz en azından bana yardım eder. Zaten daha önce de profesyonel anlamda bir web development şirketinde çalışmışlığım var. Şimdi bir şirkette böyle birşey yapmak mümkünmüdür? Hani ben 1 ay boyunca ciddi anlamda web development kasıvereceksem şirkete, en azından şirketten gidiş geliş yemek vs masraflarımı (hatta masraflarımızı) karşılıcak ve cebime extra üç beş kuruş kalcak bir ücret de beklerim (beklerim, kesinlik yok :)) çünkü staj yapmayacam, çalışacam. En kötü her şirketin kendi websitesi vardır, o web sitelerini geliştiririm 1 ay boyunca diye düşünüyorum ben. Ama sizce bu şekilde arkadaşımın staj yapacağı ve benim çalışabileceğim bir yazılım, bilgisayar, web şirketi bulabilirmiyiz? Şirket ismi olarak istemiyorum (tabi varsa niye olmasın), bu şekilde 1 ay bizi kabul etme konusunda sizce zorluk çıkarırlar mı? (İzmir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 işlerine yarıcağınızı düşünürlerse çıkarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Zor derim, iki arkadaşı pek yanyana koymazlar. Hele gençsiniz güzelsiniz, çok zor derim umut kırmak gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 @Greeny Yani ben en kötü ihtimalle, gider ben de staj yaparım 1 ay diyorum hani okula vermeyecek bile olsam staj formunu yazın boş boş duracağıma staj yaparım diyorum. Bu en kötü ihtimalede de mi sorun çıkarırlar? (sence yani genelleme yapıyoruz burada sonuçta önfikir almak istiyorum :() Birde niye zorluk çıkarcaklarını anlamıyorum bence şirketlerin işlerine gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 genelleme yapılcak bi konu değil, şirkete göre değişir, size göre değişir. adamların işine yarayacak bişiler biliyosanız ve onların da ihtiyaçları varsa alırlar. cv yollucaksınız gidip görüşüceksiniz, tanıdık varsa onlar giricek araya. böyle yürüyo bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar