Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Nereye açalım , nereye açalım derken konu dışında açtık neyse , böle hafif uzun beli geçen , kapşonlu böle eskimolar gibi montlardan nerelerde , nekadara fln bulabilirim, böle belirli mağzalar varmı xD not : montu anlayamayanlar için ege çubukcu montlarından varya xD ondan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cok basarisiz onlar ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 niye ya güzel duruyo çoğu montum kısa bi tane deri fln var çok soğuk olunca böle uzun uzun bişiler giysem dedim ama hani gördüm ama nerden alabilirim pek bilmiom almışken güzel bişi olsun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 amerikada norhtfaceler var turkiyede satiyorlar mi bilmiyorum. onlar baya buyuk ve kalin oluyor, usumezsin kolay kolay ama cok can yelegi gibi sismis duruyor onlar sevmem ben o yuzden pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bole yururken hışır hışır die ses çıkarır onlar bole ben geliorm die bağırırlar. sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Neden ki, Deniz Gezmiş'in modacısı da eskimoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nautica da var ama tanesi 1 milyar fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar