Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yaa capulcuuu:( bizede bırak burada 146 yız foruma bakamıyoz sonucda:( üh be[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: TheSilver, 17 July 2003 22:41 tarihinde demiş ki: eheh yanlış cevap vermişim manyak deyilim tüh be :) sen bu cevabı verdiine göre daha da manyaksın :D[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bir filmde ve ek olarak bir dizide kullanılmış senaryodur kendileri sorunun, o yüzden benim aklıma direk geldi. Katil miyim ? Tabii ki hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 valla ben cocugun hikayede sadece kafa karistirmak icin oldugunu dusunup miras icin dedim bole dusunen olmusmuydu:)) bide sacmami olmus?:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben bunu direk adamla aşk hayatında yol almış olarak düşündüğüm için hiç bi cevap vermedim..sonrada cevabı okudum ama aklıma gelmemişti açıkçası psikopat deilim yani..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ciddiyim,gercekten anlamadim :)[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Anlamayanlar: Şimdi bi kız var biz buna (Ayşe) diyelim Bide adam var bunada (Ebleh) diyelim Bide kızın kardeşi var bunada (Cincini) diyelim Şimdi bigün Ayşe'nin annesi ölüyo Cenaze töreninde ayşe kızımız bi adam görüyo bu adam ebleh abi yani bu ayşe kızımızın hayallerinin adamı Direk aşık oluyo kızımız yani Ama ebleh abimiz kızı görmüyo ve cenaze bitince ortalıkdan yokoluyooo Sonra Ayşe kızımız birkaç ay sonra cinciniyi öldürüyooooo Cincini zıbarıyo yanni Şimdi Ayşe kızımız Kardeşi Cinciniyi niye kesti? Normal cevaplar: Mirasa konmak için, kıskançlık, sevgilisi felan Anormal cevap sizin katil olduğunuzu belirten: Ayşe kızımız ebleh abiyi Annesinin cenazesinde gördüğü gibi Cincinenin cenazesinde görmeyide planlamış ben anormali verdim (5 yaşındaki kuzenim(kız) 2. cevabı verdi benim gibi:) )[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu testi gördüğüm iyi oldu ama soruyu 10 defa okudan sonra, "iyide gebertmişse gebertmiş bana ne" deme zorunluluğunda bulundum :) Hayır yani.. Orada göreceği aklıma bile gelmedi :Pp Tüh..Kahretsin..Potansiyelimi kaybettim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar