EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bu bir psikolojk test :(aşağıdaki cevabı okumadan önce yukarıdaki soruyu okuyup cevaplayın) Oykunun kahramani bir genc kiz. Bu genc kiz, kendi annesinin cenaze toreninde daha once kim oldugunu hic bilmedigi bir genc adamla karsilasiyor. Bu genc adam kizin ruyalarinin adami ve kiz gorur gormez adama asik oluyor. Aradan bir kac gun geciyor. Genc kiz kizkardesini olduruyor. Polis neden ldurdugunu sordugunda, genc kiz cevap veriyor? Kizin kizkardesini oldurme sebebi nedir? Asagidaki cevaba bakmadan cevap verin. Cevap Genc kiz, adamin cenazeye gelecegini ve adami orada gorecegini umuyor. Bunu dogru cevapladiysaniz, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu unlu bir Amerikan psikoloji testiymis. Oldurebilme zihniyetine sahip kisiler buna dogru cevap verirlermis. Seri katillerin cogu bu teste hic dusunmeden dogru cevabi vermisler. Dogru cevabi bulamadiysaniz, ne iyi. (c/p)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Olm isin gucun yok mu ya, yat uyu ne isin var bu saatte :) dıyene bak :P guzelmis valla benim tahminimde kız kardesının cantasında yada ne bılıyım odasında fln o cocugun fotografını buluyo sevgili olduklarını sanıyo ve olduruyo dıye dusundum, yani tamamen bir turk filmi senaryosu seklinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 dantes bende öyle düşündüm kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öğrenip öldürüyo kardeşini falan demekki biz sağlamız :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hmm kaç yıl yatacam bu durumda ? Neyseki yedekte babası var kızın, adamı bir daha görebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 sağlam! :) kıskançlıktır bıdı bıdı demiştim oysa ki[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 capulcu helal olsun valla, senden tam bir assasin olur ha, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bide herkez aynı şeyi düşünür diyo bak bi sen varsın katil :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 aman tanrım! katiller içimizde!!![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 olm capulcu katil olmucakta ben mi olcam :P adam biliyo olm isini dogru mantık yuruttu en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 En azından senin gibi uyuyan adamları öldürmüyorum :) ... Ama o seçeneği oraya kim koydu dersen bu mantığı çürütemem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Eagleeye helal olsun olm sanada bu yakısır :P rogue dedıgın uyurken oldurur sende de assasin lik var biraz olsun ama capulcu gıbı tam olarak degılsın en azından, capulcuda potansıyel katillik var :P [Bu mesaj Dantes tarafından 17 July 2003 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hahaha evet arkadaşlar bu çağul kesin katil nwn oynuyoruz.bunun yaptığı modu.adam yatağa bi adma koymuş.adama tıklayınca üstünü ara ve adamı öldür diye 2 seçenek var sonra ben adamı parçalayarak öldürdüm bide bana sadist falan diyo seçeneği sen koymuşsun ben napiim lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ben katilim.[hline]|herzaman mutlu| | :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 tamam capulcuya yardım edenıde bulduk bılıyodum zaten capulcu butun cınayetı tek basına ısleyemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Simdi yayınımıza Flasssshhhhh bir haber için ara veriyoruz... Kardesini olduren ve Kıralık katil olarak bilinen capulcu bugun polısten kacarken ayagını kırdı ve yakalandı, aynı anda baska bir semtte gene kardesini oldurmus olan bir kişi daha yakalandı. alınan son haberlere gore bu kısının Denız oldugu soylenıyor. Capulcu her ne kadar "cınayetı kendım isledim ben yanlız calısırım" desede bıraktıkları parmak izleri ikisininde acemi birer katil olduklarının gostergesı... simdi Veronica'nın gunlugu adlı pembe dızıyle sızı basbasa bırakyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sadece katil olsa iyi çapulcu aşmış yaptığı modu sen görmedin tabi böle iskeletler insanlar ıfalan parçalıyor animasyon koymuş insan parçaları var etrafta adam sadist :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 En son oynadıgım modda Dragon Adamı cayır cayır yakıyordu boyle adamın yakarıs seslerı fln gelıyordu :P (cok kızdırmayalım sonra modda bızıde yakar gorursun o zaman ne benim druid lıgım ne senin rogue lugun kurtaramaz bizi:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Adami tekrar gormek icin oldurmushtur heralde.Kiz kardesinin cenaze toreninde?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Orası senin Cehennem'in Dantes, bunu unutma. Hmm kısaca, senin cehennemini bile ben hazırladım. Bak senin baş belanı çağırırm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Aman aman baş belamı benden uzak tut cehennemime girdim çıktım bir kaçkez bu gidişle daha girip çıkıcam zatende sen baş belamı uzak tut benden yeter :) bu arada 3. katilde çıktı ortaya ya capulcu kaç kişiyle temizledin kızı ya ayıp be bı kız oldurcen utanmasan biton yardımcı tutcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bir yanlışın var. O kızı ben öldürmedim. Ama senin cenazen o kızla tanışmak için iyi bir fırsat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ya bi kızla tanışcan diye niye beni öldürüyon sımdı, ben gayet mutlu bır sekılde yasayan bırıyım :) hem beni oldurmek kolay degıl bılırsın :) kız olayına gelınce once benı tanıstır kızla ben samımı olayım sonra oldur kı ( tabı oldurebılırsen :P) işe yarasın kız cenazeme gelsın benı tanımayan kız gelır mı be hıc cenazeme :) ulen nasıl katılsın sende yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ehu adama bak ölecek hala pay çıkarmaya çalışıyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: DamienThorne, 17 July 2003 05:09 tarihinde demiş ki: Adami tekrar gormek icin oldurmushtur heralde.Kiz kardesinin cenaze toreninde?[hline] zaten cevap sorunun altındaki paragrafta yazıyor.sen tabi görmemiş ayağına yatıcan lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ya ne yapcam madem olcez kızla tanısalım barı dımı :) olm ben olursem sıra sana gelır ama unutma :) benım olmemem gerek :P ben olmemeliyim ben oldurmeliyim HAHAHAHAHA!!!!! capulcu yolda arkana bakmadan yurume sakın her an bir hançer sırtına inebilir ve sen ne oldugunu anlamadan kavurucu sıcaklıgı hıssetmeye baslarsın gozlerını acamazsın heryer parlıyordur ama acı cekıyorsundur her taraf yanmaktadır oldurduklerının acısını sımdı onlar senden alıyorlar... Unutma bunları (unutmakı ona gore oldur benı razımısın bunlara :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar