Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl performans


BELDAR

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese iyi akşamlar..
Benim ufak bir problemim var.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
3 gün önce 256k adsl im bağlandı fakat bağlandığından beri gerçek performans sağlayamadım.. ilk bağlandığımda olması gereken hızda daha sonraları ise yavaş yavaş düşmekte..
hatta 7-8 kb ile downlod yaparken internette sayfa açmak mümkün bile olmuyor.. işletim sistemi olarak XP kullanıyorum ve önceleri windows un sağladığı firewall u açmıştım. Fakat hızımı bunun etkilediğini düşünerek kaldırdım ve hiç bir değişiklik yaşamadım... modemim alcatel speedtouch (int.) ve modem ayarlarında download 256 upload 64 olarak gözükmekte.. sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım bilginizi paylaşırsanız sevinirim..

şimdiden teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para veriyormusun aylık adsl e? veriyorsun, bir sorunun varken neden arayıp onlara sorununu anlatmak yerine kendin çözmeye çalışıyorsun? sonuçta onların işi bu. bir forumda yanıt almak yaklaşık 2-3 saat sürecekken telefon etsen sorunun hemen çözülecek.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya belki 128 lik hat açmışlardır dicem ama 256 download görünüyo demişsin.

Bİlemiyorum yani böle görmeden etmeden cevap yazmak zor

Ama 7-8kb kazaa dan indiriyosan örneğin bağlayıcı olmasın

direk web sitelerinden download yapmayı dene benim 128k ilk zamanlarda 13 gidiyodu şimdik 15 bile görüyo 14 sabit indiriyodur hızlandı yani[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 13 Mayıs 2004 02:10 tarihinde demiş ki:
para veriyormusun aylık adsl e? veriyorsun, bir sorunun varken neden arayıp onlara sorununu anlatmak yerine kendin çözmeye çalışıyorsun? sonuçta onların işi bu. bir forumda yanıt almak yaklaşık 2-3 saat sürecekken telefon etsen sorunun hemen çözülecek.


artı bir[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...