Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 nedir? ne diildir? herkes kendine ev alabilirmi yoksa guildce falanmi alinir? eve esya falan konulurmu? ne biliyim yada guildce kale alinabilirmi?bu kale saldirilara acikmidir? vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bildiklerim; -hem guild olarak hemde tek kişi olarak ev alınabiliyo -her diyarın kendi yeri var evler kurmak için, baya geniş biyer, hiçbi şekilde savaş,kuşatma gibi olay yok hatta alanda exp için yaratık bile yok :p -yüksek seviye crafterlar için merchantlar koyulabiliyo, hemen hemen her crafterın evi oluyo küçükte olsa (benim şimdilik yok ehuh) -eşya koyulabiliyo ama evim olmadığı için tam olarak nasıl koyulduğunu bilmiyorum, ama farklı evlerde farklı şekilde eşyalara çok rastladım, örneğin tekinin ev kabak gibiyken öbürü bütün bahçeyi çiçeklerle çevrelemiş, evin içinde tablolar, harita hatta öldürdüğü yaratıklar (hani olur ya şöminenin üstünde geyik kafası falan :p) olabiliyo -binding stone, guild house larda vault oluyo bu baya kullanışlı, ihityacım olmayan itemlarımı hep guild vaulta koyarım, guild vaulttan baya itemım vardı eskiden, vede beleş oluo bunlar -portalcı koyulabiliyo bilet karşılığında biyere ışınlayan merchant -bide en çok hoşuma giden şey; itemları satılık olarak koyabildiğin merchant oluyo, bazı yerlerde market explorer var buralarda aradığın itemın nasıl bişey olduğunu söyleyerek o özelliklere uyan bütün itemları bulabiliyosun, mesela lvl 48le 50 arası olsun, body resistli olsun, stealthede puan versin, en az %95 quality olsun, kola giyilen bişey olsun (çok ayrıntıya girince çıkmıyo ama ehuhe) diye orda seçip bakıyosun, çıkan itemların fiyatları var, teki 250 gold teki 350 gold öbürü ona inat 249 gold 99 sişver 99 copper yapmış... hangi evde olduğu yanında yazıyo, /houseface "house number" ile eve yüzünü dönüp koşa koşa gidiyosun :p -ha bide kirayı ödemessen evin direk yokoluyo arsa satılığa çıkıyo, ev silinmeden önce içinde itemlarını bıraktıysan belli yerlerde bunları tutan npcler var (bundan emin diilim, vardı galiba :p) -4 çeşit ev var, ya ben çok uzattım link veriim en iisi http://www.camelotherald.com/housing/[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 herkes kendine ev alabilir, en ucuz ev fiyatı 1p dır. default arsa fiyatı 300g dur, bpler ile kira parası alanıp onunla evin kirası ödenir haftalık kira bedeli 20bp ile alınan 20g idir. istenilirse guildce de ev alınabilinir. keep alma ap ayrı bir olaydır housing ile uzaktan yakından alakası yoktur :) ama guildler keep alabilir ve eğer enemy oraya saldırıyorsa chat ekranlarınızda spam gözükür bunu görünce isterseniz gidip savunabilirsiniz keepinizi.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: XaYd3r, 12 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki: herkes kendine ev alabilir, en ucuz ev fiyatı 1p dır. default arsa fiyatı 300g dur, bpler ile kira parası alanıp onunla evin kirası ödenir haftalık kira bedeli 20bp ile alınan 20g idir. istenilirse guildce de ev alınabilinir. keep alma ap ayrı bir olaydır housing ile uzaktan yakından alakası yoktur :) ama guildler keep alabilir ve eğer enemy oraya saldırıyorsa chat ekranlarınızda spam gözükür bunu görünce isterseniz gidip savunabilirsiniz keepinizi. Xayder kay da emlakcılık yapmaya başlamış galba :P[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 otopark mafyaciligina basladi yaw sorma milleti tehdit edip evleri aliyo caerwentte ev birakmadi :p bosalan arsalarin basinda bekliyo 2-3 gun 300g a dussunde kapiyim diye falan :p[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aehahuehaue :lol: evet arsa kapatma kapma, top 10 tehtitleri fln bana sorabilirsiniz :p[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar