Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 simdi online cd key satin aldim hotcdkey.com dan europe sitesinden de patcher indirdim european version icin ama account create ettim sifre girdim patcher calisiyor ama 0% da kaliyor, hic ne bir ilerleme ne de bir hata veriyor? nedir bunun nedeni acaba? ayrica baska avrupa versiyonu indirebilecegim bir yer var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ilginç tekrar dene olmadı Florya civarındaysan bende var peç ve oyunlar verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aynı şey benim de başıma gelmişti (hatta dün geldi, topiği de burda :)), internetten ara, dnsler var kullanabileceğin. bağlantıyla alakalı. ben dns kullandım çözüldü. ama forumlarda okudum dns kullanmasına rağmen çözümü olmayanlar var. ha bazen bir süre bekleyince kendi kendine de düzeliyo o da var tabii. benimki düzelmemişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 malesef new yorktayim su anda 2 gun once dondum buraya keske ordayken birinden cd leri alsaydim.. dns nasil kullanicam pek anlamam o isten, bir de oldu gibi simdi tekrar acinca ama cok yavas indiriyor fileplanetta flm avrupa versiyonu yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu dns kullanimi nasil yapiliyor? su an oyunu baska bi yolla indirdim yukledim ama patcher gene ilerlemiyor yani patchleyip oyuna giremiyorum, cok sacma ya boyle degildi us serverda oynarken edit: birisi bana avrupa serverlari icin dns leri yazabilir mi ikisini de komple degistirim boyle olucak gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar