Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European Download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi online cd key satin aldim hotcdkey.com dan europe sitesinden de patcher indirdim european version icin ama account create ettim sifre girdim patcher calisiyor ama 0% da kaliyor, hic ne bir ilerleme ne de bir hata veriyor? nedir bunun nedeni acaba? ayrica baska avrupa versiyonu indirebilecegim bir yer var midir?
Mesaj tarihi:
aynı şey benim de başıma gelmişti (hatta dün geldi, topiği de burda :)), internetten ara, dnsler var kullanabileceğin.

bağlantıyla alakalı. ben dns kullandım çözüldü. ama forumlarda okudum dns kullanmasına rağmen çözümü olmayanlar var.

ha bazen bir süre bekleyince kendi kendine de düzeliyo o da var tabii. benimki düzelmemişti ama.
Mesaj tarihi:
malesef new yorktayim su anda 2 gun once dondum buraya keske ordayken birinden cd leri alsaydim..
dns nasil kullanicam pek anlamam o isten, bir de oldu gibi simdi tekrar acinca ama cok yavas indiriyor fileplanetta flm avrupa versiyonu yoktur herhalde
Mesaj tarihi:
bu dns kullanimi nasil yapiliyor? su an oyunu baska bi yolla indirdim yukledim ama patcher gene ilerlemiyor yani patchleyip oyuna giremiyorum, cok sacma ya boyle degildi us serverda oynarken

edit: birisi bana avrupa serverlari icin dns leri yazabilir mi ikisini de komple degistirim boyle olucak gibi degil
  • Yeni Oluştur...