sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Soyle guzelinden seytanli meytanli, Stigmata tadi verecek fakat Constantine kadar da abartmayacak ( gerci abartilada bilir ), hani boyle hafiften Exorcism of Emily Rose mu ne oyle bir film vardi, o tadda bir film tavsiye edebilen var mi icinizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Event Horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 vay arcane, +1 ben bir de lütfen, silent hill önermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Event Horizon'ı ben de listeme aldım. Finallerin ardından hemen izleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hellraiser da şahanedir. İlk filmden bahsediyorum. Konu olarak aradığın konseptte ama burada geçen filmlere nazaran daha bir kanlı canlıdır haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hellraiser i deneyeyim hemen. Event Horizon'u ve Silent Hill'i seyretmistim, tesekkurler yine de :) Daha yok mu daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ya ben Hellraiser i da izlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 28 gün sonra RAGE diye de biliniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Onu da seyrettim. Hatta onun bi 28 gun'u bir de 28 hafta sonrasi vardi. Ikisi de fena degildi. I'm Legend de konu olarak bunlara benziyordu hatta, o film di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 evet o film. bu arada iyi ki sormusun sunu bende merak ediyorum, ama isin kotusu ne kadar iyi olursa olsun filmden korkmuyorum. hatta evde tek oldugum zaman tum isiklari kapatip gece 2-3 de izliyorum ama ne fayda. iyi kotarilmis geren film orneklerini cogaltalim beyler, rep verecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hellraiser'ı izlediysen ve sevdiysen devamı olan Hellbound daha iyidir. Hellbound - benim favori korku filmim, bir sayfa övgü yazabilirim eheh. İlk film izlenmeden izlenmemeli tabii. Session 9 - Acayip geren bir film. Başrolde Horatio eheuh. Korkudan çok psikolojik gerilim ama cidden iyi geriyor. The Ugly - Az bilinen, hafif indie tadı veren bir film. Öyle hoplatıp zıplatmaz ama olay örgüsü şahanedir. Zodiac - Fincher + gerçek hikaye. Cinayet sahneleri gördüğüm en iyisi. Muhtemelen listedeki en kalite film. The Fly - Klasik :) Cube - Bu bir ara çok ünlüydü. Acayip güzel konu bulmuşlar. Devam filmlerinden kaçının. In the Mouth of Madness - Bu günümüze biraz cheesy kaçıyor, zaten ben Carpenter filmlerini pek sevmem ama bu filmde muhteşem senaryo ve sahneler var. Muhtemelen televizyonda falan izlemişsinizdir, izlemediyseniz kesin izleyin. + Sam Neill Americah Psycho - Bu da kalite akan bir film. Meşhur kitaptan uyarlama. + Christian Bale Notlara aldanmayın. Düşük olanlar muhtemelen külttür. Sıraya göre tavsiye ediyorum. :) Bu arada gerilim neyse de korku filmi tavsiye etmek ne zor iş. İlginçtir gerilim her zaman gerer ama korku her zaman korkutmaz, acayip zevke bağlıdır ve 3161361 alt türü vardır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 american phsyco nun pek korkunç, geren bi tarafı yok ya... zodiac ta çok sıkılmıştım. neden bu kadar sevildi hiç anlamadım. ama evet en gerçekçi cinayet sahnelerinden biri bundadır. in the mouth of madness efekleri günümüzde komik görünse de şahane filmdir. cthulhu atmosferini çok güzel verir. midnight meat train sonu dandik ama yine de fena film değil. en iyi cinayet sahnelerinin bazılarıda bundadır. bu da clive barker ın hikayesinden uyarlama. rule number 1 bu da hong kong sinemasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 E ama hani seytan falan ? Hellraiser harici yani ? Psikolojik gerilim hakkaten geriyor beni, supernatural bir korku filminde en azindan cok gerilirsem "hehe lan boyle sey olur mu hic" diyebiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yazdığım son üç şeytanlı meytanlı zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Valla şeytanlı çıkmadı sharky. Exorcist the Beginning vardır istersen ehueh Stellan biraz kurtarmış ama ortalama bir film, izlediğine değmeyebilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 omen serisi var ama izlemişsindir heralde ah şu yeni cthulhu filmi çıksa ya artık pff LAN 2007 DE ÇIKMIŞ ZATEN FİLM!1 Hiç bi yerde bulamıyorum plx help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yahu keske soyle buyuk yapim demon'li lucifer'li birseyler yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 gozu (japon filmi eşşekler gibi sağlamdır)(yönetmen takashi miike) the chaser (bu sene kore ödüllerini topladı, değişik bir gerilim) public enemy - seri katil olayı bu sene üçüncüsü geliyormuş koroyisha - parmaklarımın arasından korka korka baktığım sahneler vardı. korku gerilim denemez vahşet denebilir (yine takashi miike'nin) audition - takashi miike filmi yine fakat diğerlerine yazdıklarıma göre çok daha uysaldır ama birkaç unutulmaz sahnesi için seyredilir. incecik sesle küfrettirir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Vingthor ve fenris 'in soylediklerden bir kac taneyi deneyip indireyim hemen :) @fenris, nerden bileyim katil matil diyince sen, polisiye film dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Eskilerden Angel Heart favorimdir, güzel bir gerilim polisiye, din temalı. Çok oldu izleyeli, bi daha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar