Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 (UK)Bu MBA ünversitedeki ile üniversitenin kolejlerindeki arasında ne farkı var? çünkü kolejlerde çok ama çok ucuz. bi dezavantajı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 üniversite ile kolej arasındaki fark mı? benim bildiğim üniversitenin ana görevi araştırma yapmak iken kolejlerin eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sailor a katiliyorum. Universitelerin asil amaci research, collegelerin ise egitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya üniversiteler 12k pound iken 5k pound'a kolej var. yani yazsam üniversitede master yapmış muamelesinden farklı olmam dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Kolejlerde MBA ilginc geldi, olmamasi lazim. Mesela Avustralya'da kolej egitimi 2 yillik universite ayarinda bir egitim. Ben mesela ilk oyle bi yerde okudum, sonra universiteye gecis yaptim, 1 sene muafiyet aldim kolejdeki egitimden dolayi. Ayni o sebeple okudum bende kolejde fiyattan dolayi.. Burada universiteler 3 seneden basliyor (bizdeki gibi 4 degil yani). 16 bin dolar seneligi. Kolej 5 bin dolardi. 2 senelik koleji 1 senede bitirdim. (1 senelik muafiyet aldim gecmiste is hayatinda ayni seyleri yaptigini ispatlayinca, yeterli gorulunce aliyosun o derslerden) Sonra universitede 2 senelik diplomanin 1 senesini saydilar (saydiklari cogu ders zaten muaf oldugum derslerdi kolejdeki) Boylece 3 senelik uni egitiminin bir senesini 5 bin dolara getirmis oldum.. eh ayiptir soylemesi sonra basari bursu aldim %20.. Yani tr den ucuza okudum kisacasi eheuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar