yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selmer saksafon satılık. Fiyat olarak 850 ytl düşünüyorum. Almak isteyen kişiye 12 taksit yapabilirim gittigidiyor üzerinden. http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=14699054 Bu benim ilan değil ama saksafon tamamen aynısı^^. Resimleri burdan görebilirsiniz. Ayrıca üzerinde 150$lık bek takılı saksafonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 mis gibi saksafon kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Hiç ilgilenen yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Saksofon satıyosun, bu konu en fazla trollenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynen ben de bunu yazmaya geldiydim. banlar havada uçuşur, başlık kilitlenir. sen de küsüp gidersin bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Yahu burdaki insanlar bu kadar küt mü? Kimsenin saksafon üzerinden ilkokul geyiği yapacağını sanmıyorum. Saksafon bu abi, cep mızıkası satmıyoruz 5 milyonluklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 mızıka kesin satilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sifiri kaca gidiyo bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 saxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aquila said: sifiri kaca gidiyo bunlarin? hocam sıfırı hakkında bilgim yok, bana hediye gelmişti dedemden zamanında. saksafon amerika yapımı bu arada. Selmer hakkında bilgisi olmayanlar için, en iyi saksafon üreticilerinden biridir. Gitarda Fender, Gibson neyse Saksafonda Selmer o. Yanında hardcaseiyle beraber yollancak alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yıldo haklılar valla. yani merakım var da, hiç bilmem etmem üstüne buna verebilecek param yok. almaya en yakın adam benim gibi olur bu forumda malesef bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 150 doları görünce niyetlendiydim sadece bekiymiş :P ev müzik markete döndü zaten ama doğru düzgün çalgıcı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 1 hafta içinde alana 700ytl. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı! Peşin olmasın diyosanızda 12 taksit. Hadi aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar