ebirlesik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Arkadaşlar günümüz amerikan sinemasını nasıl buluyorsunuz? Bundan 10 sene öncesinde olan filmlermi daha iyi yoksa şimdiki fimlermi?Hepinize bol filmli günler dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şu ankiler tabiiki daha iyi teknoloji ilerledikçe...teknolojiyi çok abartmadıkça iyi şeler çıkıo ortaya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Şimdi iyi tabiki ama en azından görüntülerle dalga geçmiyoruz ama nebiliyim çok iyi ustalar çıkmadıkça (david fincher gibi) şimdiki amerikan sinemasının kötüye gittiğinide söyliyebiliriz. Sinema nereye giderse gitsin iyi filimler herzaman olur bunun için amerikan sinemasınada ihtiyacımız kalmayadabilir gelecek vakitlerde. Ama beni en çok korkutan ki ayrı bide tartışma konusu olabilir 10 yıl sonra çocuğumuzu alıp sinemaya gitmek şimdiki kadar eylenceli olacakmı acaba. şimdi bile bakıyorumda insanlar sinemaya gitmeyi gereksiz lüks boş birşey olarak görmeye başladı işe beni asıl korkutan bu. Çocuğumla (olursa tabi) sinemaya gitmek istediğimde "baba yinemi ya" diyebileceğinden çok korkuyorum. saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar