Stalkerx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Buraya isimlerini yazarlarsa çok memnun olurum Casperet[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) ( ▄▄▄▄▄ ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Qui, Elven Archer lvl 8di galiba en son. Oynamıyorum uzun zamandır.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bither ve kuzenim Aykuthan yakında 4-5 arkadaşım daha gelcek asıl karakter bartz'da idi ama transferi bekliyemiyceğim için tekrar kasıyorum hindemith'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Gercekden ya su transfer hakkinda hala bir bilgi yok mu ortalikda ? bi arkadas 20$ olacagini soledi inanamadim.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 32 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Benım duydugumda İlk sefer bedava daha sonra 20 Dolar.Heralde transfer icin Chro 1 i yani hazirana beklicez gibi geliyo[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 en son server değişiklikleri için ilk char bedava diğerlerine az bir ücret alıncak deniyordu . tahminlere göre chronical 1 le gelecek olan bir uygulama . bu arada b,zde büyük bir ihtimalle hindemith e geçecez .[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yeter valla bu kaindeki çinlilerden çektiğimiz. Nereye adım atsam çinli çıkıyor karşıma. Hepsinin elinde kuku silahı, %90ı zaten dark elf, ninja özentisi angutlar. ingilizceden bihaberler. Ne desem yes, no, dont know your language diye cevap veriyorlar. Ve hepsininde davranışı aynı. İllaki senin daldığın moba dalacaklar, başarabilirlerse bide parayı lootlayacaklar. Nickleri zaten hotmail nicki gibi. OogirlOO134, kakiku 01 gibi. Sanki tek bi kalıptan çıkmış adamların hepsi. Kain iyi hoş diyorduk madmanlede bu tip yaratıklarla karşılaştıktan sonra server değiştirmeye karar verdik. Hindemithte az çinli varsa gelelim yoksa gelmeyelim arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Lionada Cinli yok ama cok kalabalık Hindemith en iyisi ben Lionadayım gecerse herkes gecerım gecmezse burda bı clana gırerım artık su chro 1 cıksında[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaNGeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben hindermith deim.. nick ayni Xanger kis ark. im oynuo Blucrux delidumrul var sonaciima Row var i$te zegna ama sanirsam ayrilio o var baya kisi hepimiz en azindan delidumrul ben ve benim hatun ki$i human iz ve adadayiz hala.. kasioz.. delidumrul kasti bayada o arada sirada bizim oralarda gezinio.. neyse boleyken bole.. nickleri yazarsanIz friendlist e ekleyelim sizleride ..[signature][hline]There are 10 types of people in the world; who understands binary and who don't... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 haziran gelsin bikaç arkadaş alcaz oyunu. hindemith'teyiz - Adriannel - Elearnel - Coren - Odila[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Rhean[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
movim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Luriel olarak bende varim Ayrica Gwalmar ve Reinheld diede 2 eleman daha var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bende hındemıthteyım ama sık gıremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuCruX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: XaNGeR, 11 Mayıs 2004 21:31 tarihinde demiş ki: ben hindermith deim.. nick ayni Xanger kis ark. im oynuo Blucrux delidumrul var sonaciima Row var i$te zegna ama sanirsam ayrilio o var baya kisi hepimiz en azindan delidumrul ben ve benim hatun ki$i human iz ve adadayiz hala.. kasioz.. delidumrul kasti bayada o arada sirada bizim oralarda gezinio.. neyse boleyken bole.. nickleri yazarsanIz friendlist e ekleyelim sizleride .. eveet benim adıma da yazdığın için teşekkür ederim hayatım.. evet hepimiz ordayız. beraberiz. human ız.. ben şahsen mage im.. nick im burdakiyle aynı.. sevgiler.. BLuCruX D'SiLentSouL[signature][hline]Nido Aru Kotova Sandamu Aru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar