Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük bir hikaye


Faerdun

Öne çıkan mesajlar

Kızıl Ayın Portresi

Bu gece de ,diğer gecelerden farksız,beni sarıp sarmalayan kendinden biri yapan bir büyü.Sadece bu sefer karşı koymuyorum.Gökteki ay kızıla boyanmışken karşı koyamıyorum.

Soğuk,gürültülü bir akşamdı.Yağmurun acımasızca yeryüzünü,asfalt yolları,kiremit çatıları dövdüğü akşamlardandı.Gökyüzüne baktığınızda sadece karanlığı gördüğünüz akşamlardan.Saat daha 12'ye vurmamıştı ama şehrin insan kalabalığı içinde biri zaptedilemez bir öfkeyle dakikaları sayıyordu.

-15 dakika...

Zor bir gündü.Ama bir önceki cehennemdi.Bugün haberleri izleyen bütün aileler,sabah gazetesini okumuş işe gidenler,birşeyi öğrenmekten rahatsız oldular.Bu bir ölümdü.Cennetin siyah kanatlı meleğinin hediyesi.Ama akıllarda şu kelimeler yankılandı."Cinayet","Tecavüz","Öldürüldü".
Daha onyedisinde genç ve güzel bir kızdı.Hani tek suçu oradan geçmek olan cinsten bir olay olmamıştı.Aksine şeytanın bile dehşetle uluyacağı korkunçlukta bir kan ritüeli gerçekleşmişti.
Onyedisindeydi ve okuldan eve dönüyordu.Genç ve güzel olduğu için bileklerinden tuttular ve onu karanlığa götürdüler.

-10 dakika...

Cesedi bulan polisin kan deryasında ayağı kayıp,kızın yanına düşmesi;kızın gözlerindeki kaybolmuş ifadeye hapsolunca bir çığlık atması;kesilmiş bileklerini ve boğazını görmesi onun orada bayılmasına yetmişti.Bir ceset vardı ama ruhu hala oradaydı.Sanki görünmez dünyasında intikam naraları atıyordu.Görüntü orada bulunan herkesin ağlamasına neden oldu.Yarı çıplaktı,kan içindeydi ama hala güzeldi.İç çamaşırları yırtılmış,gömleği parçalanmış kalbi ise manevi bir şekilde donmuştu.
Lanet olsun onyedisindeydi ve bir sevgilisi vardı..

-5 dakika...

Televizyon izlemeyi seven biri değildi.Belki sevdiği kız için şiirler yazmayı,internette gezmeyi,müzik dinlemeyi severdi.Ama televizyon izlemezdi.Bu yüzden o akşam neden sevgilisinin ona mesaj atmadığını anlayamadı.Bu yüzden kalbinde kuşkuyla uyumak zorunda kaldı.Kabuslar gördü,bir hayalet vardı sanki sevdiği kızdı ama..şeffaf bir biçimde karşısında ağlıyordu.Kristal damlalar ellerine düşüyor,kırmızıya dönüşüyor,bir çeşme gibi ellerinden yere akıyordu.Bu kız kutsal bir kötülükle ağlıyordu.Arkasından bir atlı geldi,beyaz atının üstünde ok tutan bir kadın, ve cehennem onu izledi.Kadın ona bir kılıç verdi,intikamın kılıcı.

-2 dakika...

Sabah kalktığında başta bu rüyaya anlam veremedi.Her zamanki gibi kahvaltısını yaptı,kahvesini eline aldı ve rahat,geniş koltuğuna oturdu.Gazetenin ön sayfasında klasik politika ve güncel olayların başlıkları vardı.Gözüne bir tanesi ilişti."17 yaşındaki kız vahşice öldürüldü".Sayfayı çevirdi haberin tamamını okumaya başladı.Okuyamadı...
Saatler geçtiğinde kendine gelebildi.Hala kanepedeydi ama etrafındaki renkler solmuştu..Gri bir perdeyle örtülmüştüler.Renkler yoktu sadece siyah vardı bir de beyaz.Rüya aklına geldi.Sevgilisini en son orada görmüş olduğu gerçeği ile bir kez daha sarsıldı.Sonra başka bir şey hatırladı.Evet bir kılıç vardı.Odasına çıktıgında yatağının üstünde kapkara bir kılıç bulunca şaşırmadı.
Cehennem intikam istiyordu ve cennet buna izin vermişti.

-30 saniye...

Bir amacı vardı artık.Öldürmek için yaşamak.Ölmek için yaşamak.

-25 saniye...

Tamamiyle simsiyah giyindi.Pardesüsünün yakalarını dikleştirdi.Botlarının bağcıkların bağladı.Eldivenlerini sertçe kendine doğru çekti.Kılıcı yanına yerleştirdi.

-15 saniye.

Diz çöktü,sevgilisinin ona vermiş olduğu kolyeyi son bir kez daha öptü,yerine koydu."In nomini...",dua ediyordu.Yağmurun sesini dinledi.

-5,4,3,2,1...

Evindeki bütün saatler aynı anda o uğursuz geceyarısını haber verdiler;evin kapısı sertçe kapandı.
Karanlığa çıkmıştı ve cehennem onu izledi...




Nasıl olmuş?[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok Xasiork takılıyorsun etkisinden kurtulman dileği ile...

Yazı olarak yukarıdakini dememin umarım anlamını kavrarsın...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazı cok yazardım bende hep okunur ama fazla yorum soylenmez buna alışıcaksın :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...