Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Kış Sezonu

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Resim 4chan'dan alıntıdır. Asıl kaynağını bilmiyorum.

Fena sezon değil, Ippo var o yeterli zaten. Onun dışında Druaga 2. sezon iyi, Vipers Creed ilginç geldi ama daha sublayan çıkmadı, Minami Ke 2. sezonu bitiremedim o yüzden bakar mıyım bilmiyorum, Ride Back'i kesin deniycem, Genji Monogatari az romantizm bol tarih olursa iyi olur, Hetalia Axis Powers mangasını okumadım ama buna da bakarım heralde.

Evet, bu sezon için tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Söylediklerinize katılıyorum ek olarak:
Natsume başladı hemen izledim
Kurokaminin mangayı biraz okumuşluğum var ilk bölüm fail olsa da güzel olacak.
Asu no youchi bunun da mangayı okumuşluğum var güzeldir.
xxxholic ova kaçırmam.Seto no hanayome ova kesin izleyecem.
Diğerlerine de bi kontrol yaparım nasıldır diye.Güzel sezon.
Son olarak:
Kaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Akikan, Marimite, minami-ke, maria holic, sora wa kakeru shoujo, ippo, druaga, kissXsis bakabildim bu sezondan sadece WoW yüzünden. Henüz hayalkırıklığı yaratan birşeyle karşılaşmadım Sunrise'ın dandirik mastürbasyon dizisi dışında.

1-2 hafta içinde ayrıntılı bir yazı yazarız :>
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Akikan, Marimite, minami-ke, maria holic, sora wa kakeru shoujo, ippo, druaga, kissXsis bakabildim bu sezondan sadece WoW yüzünden. Henüz hayalkırıklığı yaratan birşeyle karşılaşmadım Sunrise'ın dandirik mastürbasyon dizisi dışında.

1-2 hafta içinde ayrıntılı bir yazı yazarız :>

wow dahil tümüne katılıyorum.
Regios güzele benziyor. Rideback in bir bölümünü izledim hatun bütün şehre pantsunu gösterdi bi bize göstermedi.
duraga ippo minami-ke zaten izlenicek.
Çok fazla kız-kız animesi var o dikkatimi çekti.
Zoku natsume yuujinchou dikkatimi çekti güzel spiritual aniem o benim. White album izlenebilir.Asu no Yoichi zaten başlığını açtım gayet hoş duruyor. Da Capo if fena değil. Geri kalanlara daha bakmadım. Zaten beğendiklerimize topic açıyoruz takip ediniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...