kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sınıfta bir arkadaşım bu tür şeylerlen ilgileniyor amatörce mi denilir artık acemice mi ama bir karitatürü var hoşuma gitti sizlerlen paylaşayım dedim .. Ayrıca bir spider man arşivide var çok süper onuda yakında siteye upload edip sizlerlen paylaşabilirim.. buyrun[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hadi hayırlısı :) d ben asıl fonu merak ettim, nedir o arkadaki kilim mi? :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 halı canım :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Buda Spiderman ancak çekern flash yaptım kurşun kalem izleri parladı orjinal hali çok çok daha güzel..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 spiderman ı bakarak yaptıysa bi manası yok[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ever yaw belirtmeyi unuttum spiderman i bakarak yaptı.. da ne olcak yani dövücekmisiniz ? onu anlayamadım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nie dövelim[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bishop diyoki sikiysa bakmiyarak yapsin, ki dogru, bakarak hersey cizilir hava atilir, ama yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 vay! bishop hoca konuştu! niye manası yokmuş lan?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 spiderman başkasının yarattıgı bi karakter.cizersin tmm kabul. bari dergiyi acıp içindeki kareleri aynen gecirme ne anlamı var bunun. cizim yapıyorsan karikatür cizgiroman ciziyorsan senin tat verdigin bişey olmalı. öle olsa alsın herkez van gogh un tabloları kopyalasın sergi acıp zengin olsun yok öle bişşey keserim pipinizi[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 açıp zengin olmak diye bişi yok bu bir, ikincisi reprodüksiyon da bir iştir. ve bundan para kazanan insanlar var. aynı dediğin gibi van gogh tablolarının reprodüksiyonunu yapıp para kazanıyo. bu bi marifettir. herkes yapamaz.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 lan bak hala..[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Mayıs 2004 15:14 tarihinde demiş ki: . aynı dediğin gibi van gogh tablolarının reprodüksiyonunu yapıp para kazanıyo buna karşıyım hadi kopyaladın bide üstüne para kazan vay be[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hocu (horace şivesi) repro yapan adam belki yaratıcılığını kullanmıyo ama tekniğini kullanıyo. başarılı repro yapmak da marifettir horasın dediği gibi, öyle her eline fırça alan yapamaz. mesela ben yapamam parayı da tekniğinden kazanıyo işte.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 repro.ya cok rahat bir şekilde [/b]kolay[/b] diyebilirim. hiç yaglı boya deneyimim yok fırsatım olmadı ama yapanlardan biliyorum. hiç degilse yaglıboyadan-çizimden kopya atması kolay bişi bunu denedim biliyorum. ben yaratıcılıktan yanayım[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aslında birz düşündümde isteyen istedigini yapsn[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Bıshop, 11 Mayıs 2004 17:33 tarihinde demiş ki: repro.ya cok rahat bir şekilde [/b]kolay[/b] diyebilirim. hiç yaglı boya deneyimim yok fırsatım olmadı ama yapanlardan biliyorum. hiç degilse yaglıboyadan-çizimden kopya atması kolay bişi bunu denedim biliyorum. ben yaratıcılıktan yanayım yaparım demekle olmuyor çok mrk ediyorum eğer scannerın varsa bilgisayardaki resimlere bakarak o adamın yaptığı spidermanlara sen yap aynısından acaba ne kadar benziyecek ? Ha ama haksızda değilsin , yaratıcılık çok önemli fakat resimi güzel yansıtmakda büyük bir başarı...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 denedim biliyorum diyorum sen demekle olmuyor diyosun[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya bunu çizen arkadaşım hiç bir şekilde art niyet olmaksızın çizmiş ki benim canım istedi sizlerlen paylim dedim ukalalığın anlamı yok bence güzel çizebilirsiniz ama bu başkalarını boklamanız anlamına gelmez.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bishop cahil cesareti diyorum. yaptım oldu da olabilir. o kadar kolay bişi diil kardeş. sen oldu sanmışsındır olmamıştır. ha oluyo diyelim. çok şahane yapıyosun. e çok güzel sen DE becerebiliyosun demek ki o zaman. ve bu yine de manasız bi iş olduğu manasına gelmez. ayriyeten insanı geliştiren de birşeydir. tavsiye edilir.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: theKingpin, 12 Mayıs 2004 01:57 tarihinde demiş ki: ya bunu çizen arkadaşım hiç bir şekilde art niyet olmaksızın çizmiş ki benim canım istedi sizlerlen paylim dedim ukalalığın anlamı yok bence güzel çizebilirsiniz ama bu başkalarını boklamanız anlamına gelmez. bi art niyet falan demedim dediklerim yanlış anlaşıldı benim kimseyi ezmeye falan kalkmıyorum hayatımda asla yapmıycam bişey tekrar söliyim yanlış anlaşıldı tamamen düzgün ifade edemedim. said: Bıshop, 11 Mayıs 2004 18:44 tarihinde demiş ki: aslında birz düşündümde isteyen istedigini yapsn [signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar