Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 arkadaşım bilgisayarını getirdi iki pc benım kurdugum oyuna giricez. ben giriyorum arkadaşım bağlanamıyor.sanıyorum bu aynı ip den oldugumuz ıcın olmuyor. bunu nası halledebiliriz ? ip changer falan mı kullanmamız lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 senin kurdugun oyuna giremez farklı bi hosta beraber girebilirsiniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://forum.portforward.com/YaBB.cgi?board=Software;action=display;num=1207116450 adresindekileri yaparsan girebilmen lazim. bunun gibi birkac metod var. ben kendi denedigim metodu bulamadim, fakat bu da benzer birsey. bunu dene, calisirsa bize de haber ver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 teşekkürler Mum. Arkadaş aldı şimdi pc sini ama ben ekledim bunu yer imlerine. geldiğinde bize tekrardan yaparız eğer olumlu sonuc alırsak burdan bildiririm sana. ilgine teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yapamazsiniz o dediginizi.Bazi modemlerde oluyor sadece bu olay diger türlü hic boşuna kasmayin.Bizim bi airties modemimiz vardi onda oluyordu hic ayar fln cekmeden ben kuruyordum ev arkadaslarim giriyorlardi kurdugum oyuna ama nasil oluyor derseniz ben bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aynı oyuna giriliyor baya baya başkası da kursa, ana makina da kursa oynuyoruz gayet o diel de ethernet kablosu var mı bilgisayarlar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bi de normal de host olabiliyor musun o ayarları da yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Benim başıma aynısı gelmişti, modem airties, iki bilgisayar baglıydı ve portları da açmıştım. Oyunu görmüyordu kardeşim. oyunu kapadım, windows güvenlik duvarını kapayıp bir daha kurdum ve oldu. Artık hep oynuyoruz, istersen dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar