Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 PC yan yana oyuna bağlanamıyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım bilgisayarını getirdi iki pc benım kurdugum oyuna giricez. ben giriyorum arkadaşım bağlanamıyor.sanıyorum bu aynı ip den oldugumuz ıcın olmuyor. bunu nası halledebiliriz ? ip changer falan mı kullanmamız lazım ?
Mesaj tarihi:
http://forum.portforward.com/YaBB.cgi?board=Software;action=display;num=1207116450 adresindekileri yaparsan girebilmen lazim.

bunun gibi birkac metod var. ben kendi denedigim metodu bulamadim, fakat bu da benzer birsey. bunu dene, calisirsa bize de haber ver =)
Mesaj tarihi:
teşekkürler Mum. Arkadaş aldı şimdi pc sini ama ben ekledim bunu yer imlerine. geldiğinde bize tekrardan yaparız eğer olumlu sonuc alırsak burdan bildiririm sana. ilgine teşekkürler.
Mesaj tarihi:
yapamazsiniz o dediginizi.Bazi modemlerde oluyor sadece bu olay diger türlü hic boşuna kasmayin.Bizim bi airties modemimiz vardi onda oluyordu hic ayar fln cekmeden ben kuruyordum ev arkadaslarim giriyorlardi kurdugum oyuna ama nasil oluyor derseniz ben bile bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Benim başıma aynısı gelmişti, modem airties, iki bilgisayar baglıydı ve portları da açmıştım. Oyunu görmüyordu kardeşim. oyunu kapadım, windows güvenlik duvarını kapayıp bir daha kurdum ve oldu. Artık hep oynuyoruz, istersen dene bi.
  • Yeni Oluştur...