ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 1-)arkadaşlar ben grafik tasarım bölümüyle ilgili seçenekleri öğrenmek istiyorum şimdi ben orta okul boyunca ve bir dönem lisede güzel sanatlara giriş yapmayı düşündüm ama yapmadım sonuç olarak şu anda aklıma takıldı acaba bu sene vaktim varken bir kursa yazılıp hazırlansam ve girmek istesem olurmu? birde ben adanadayım ama çüde okumak istemiyorum önerebileceğiniz nereler var ? 2-)üç defa girdim össye yaş daha 19 bu sene 4. olacak şu anda açık öğretim önlisans halkla ilşkiler 1. sınıf okuyorum ayrıca bununla ilgili olarak ben bunu yüksek lisansa tamamlarken dgs ile halkla ilişkiler ve türevlerine yükseltebiliyorum diye biliyorum doğrumu? dgsye girmedende işletme yada iktisata tamamlanıyormuş yanılıyormuyum? cevaplar için şimdiden teşekkürler :) not: konu kilitlenirse kesin ''birilerine nispet amaçlı'' olarak benim yazımdaki ''dilbilgisi eksikliği'' bahene edilmiştir siz yinede bana özel mesaj atın tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 1-) Önlisansını yüksek lisansa değil, lisansa sınavsız tamamlarsın. Sonradan Ales sınavına girerek yüksek lisans yapabilirsin. 2-) Grafik okumak için geç kalmış değilsin hatta erken bile... yazıl bi kursa yetenek sınavı için. yaşın daha 19 üniversiteye girdiğinde 30 lu yaşlarda insanlar olduğunu göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pardon yanlış terim kullanmışım :D yaa cidden kimse bilmiyormu nerde paticik ahalisi yokmu yardım eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar