Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben bu işi nasıl yaparım? ille başka bi ethernet kartı takmak zorundamiyim? başka yolu warmi daha basit? teşekkürler..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Kablonette ip degistirmek icin modemin arkasında reset tusuna basman yeterli. Bazı arkadaşlar çıkarınca değişir diyor ama olmuyor.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu konuda 3000 (abarttım evet) tane topic var, ben en az iki kere yazdım manuel olarak nasıl ip alınabileceğini ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Siz:"Alo baba yau ben şimdi şu adreste oturan şu şu isimli abonenizim ip adresimi değiştirmek istiyorum?" Yetkili:"Hemen Efenim...Halledildi yeniden bağlanın" konuşma biter bide ikinci seçenek ip ler internete bağlanılan aletlerin modem,ethernet,usb port vs vs seri numaralarına göre ip i kaydeder...(en azından öyle olması lazım hatırladığıma göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Arthur_HellsFire, 11 Mayıs 2004 18:23 tarihinde demiş ki: Siz:"Alo baba yau ben şimdi şu adreste oturan şu şu isimli abonenizim ip adresimi değiştirmek istiyorum?" Yetkili:"Hemen Efenim...Halledildi yeniden bağlanın" valla ultratv de aynen şu cevabı verio zorlayınca : "ben bilmiom nasıl yapılıo, router otomatik yapıo; fişten çekin modemi bekleyin restart atın gibi" 4 senedir olmayan bir cevap veriyorlar.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 kablonet rulez ama helal olsun ya işten çakmayan adamları oturturlarsa oraya daha çok küfür yerler gibi daha :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 huashuda :D cok guzel ya :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoyun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ethernet kartınızı degistiriceksiniz en son care[signature][hline] Turk Oyun Inc. Online Gaming Hizmette Kalite www.TurkOyun.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar