viole Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 iki arkadaşıom arasında geçen konuşmayı yolladı bana birisi ve geçrkten gözlerim doldu ben böyle bi fedakarlık görmedim ahaha:D +18 кσянαη : filistinli çocuklar ölmicek verir misin? Fırat: veririm ! кσянαη : :D:D Fırat: totoş insan kurtarıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 not komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 karhanda nası bi sapıksa artk :D aklına gelen şeye bak sdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 jahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 eisenheim said: karhanda nası bi sapıksa artk :D aklına gelen şeye bak sdfsgsdf Korhan olucak o. inceden ayar verdim k.bakma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bi miroslav karhan wardı bjk ona noldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar