Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 DoruK said: oh bee ben de patinin çoğunluğu anime seven, sosyal yaşamını oturtmuş olsa da içinde bir nerd besleyen tipler sanırdım, bir kez geyik amaçlı bişi yazmıştım çizgi dünyasında saçma sapan bir konuya, ciddi olmadığım için mesajım silinmişti, işte o gün anladım animeciden adam olmaz. öhö. Önyargı bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 zuaa bebe misiniz çizgi film izlyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gerçek erkekler senfonik metal dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tunca said: zuaa bebe misiniz çizgi film izlyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar