pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Merhaba arkadaşlar, Kafama takılan bir soru hakkında size danışmak istedim. Kullanıdğım Toshiba marka dizüstü bilgisayarın garanti süresi henüz sona ermedi. Bu durumda standart işletim sistemi olan Vista'yı silip başkasını yüklesem (Windows 7 örneğin) garantide bir problem olur mu? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Problem cikartmamalari gerekir en azindan konusulup halledilmeyecek birsey degil. En kotununde kotusu ihtimalle vista yukleyip geri verirsin makineyi , daha once ne kuruldugunu anlamalarinin imkani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hiç bir sorun olmaz, ben makinama linux kurup gönderiyorum adamlara gıkları çıkmıyor :D (ASUS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Toshibalarin hdd'lerinin bir kismi ayrilmis oluyor zaten, hdd image icin. Bu yuzden istedigini yap, adamlar sen onlara makinayi goturunce dogrudan hdd image'i yukleyip sorunu gidermeye calisiyorlar. Tabi adamlardan software konusunda destek alamazsin eger isletim sistemini kendin yuklersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hemen formata başlayayım öyleyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hdd'deki o bolumu silsen de internetten indirebiliyorsun recovery cdsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Elimde recovery cd'si var zaten, ben format sonrası herhangi bir şekilde anlaşılır mı diye sormuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Biz Acer Yetkili servisiyiz.Soruna tam cevap olurmu bilmiyorum ama bizde prosedür şöyle işliyor.Eğer işletim sisteminde bir sorun varsa ve sen yeniden kurulum istiyorsan buna bir fiyat teklifi veriyoruz ve hangi işletim sistemini istediğini soruyoruz.Yani üzerindeki işletim sisteminin hesabını hiçbir zaman sormuyoruz.Bu tamamen seninle BSA arasında geçen bir olay.Toshiba Yetkili servisinin de bunun hesabını sorması gibi bi durum söz konusu değil.Ancak o işletim sisteminden dolayı cihazda bir problem görürlerse işletim sistemleri herzaman garanti dışında işlem görür.Sana şunu açıklarlar.Windows 7 daha beta aşamasında olduğu için bu işletim sistemi sağlıklı çalışmıyor yenisini istermisin gibi bir soru gelebilir.Bunun dışında zaten hiçbir işletim sistemi senin cihazında donanımsal olarak bir arızaya yol açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bilgilendirme için teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 zgrw said: hiç bir sorun olmaz, ben makinama linux kurup gönderiyorum adamlara gıkları çıkmıyor :D (ASUS) niye ciksin ki? sen m$ e , m$ de onlara parasini odedi. burada kazancli olmayan tek sensin :) idealist olup isletim sistemsiz istiyorum dersen, bazilari kabul etmiyor, edenlerde senden m$ in onlara odedigi parayi istiyor. bu iste yine zararli cikiyosun.. gik cikacak bi durum yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nedanko said: idealist olup isletim sistemsiz istiyorum dersen, bazilari kabul etmiyor, edenlerde senden m$ in onlara odedigi parayi istiyor. bu iste yine zararli cikiyosun.. Yuh nasil ya ? Nasil bir mantiktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya internette bi hikaye vardi, adam ugrasiyo falan almaya dell den mi neydi. vermiyolar flan, en sonunda aliyo ama tam parasini alamiyo iste bu tip sebeplerden.. baktimda simdi bulamadim baska hikayeler var ama ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dell e dava aciyo adam ve aliyodu i$letim sistemsiz diye hatirliyorum ben. ama cok kastiriyolar oyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Total salaklik. Almadigim bir hizmet/uygulama icin zerre para vermem. DELL zaten pek yuksek olmayan reputationunu dusurmus direk. Oldum olasi sevememistim zaten DELL i, ne laptoplarini, ne de sunucularini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 esh bi suru hikaye var nette ole, az once arastirirken buldum bi tane, adam polonyada dava acmis 550 dolarlik mi ne laptop, adam 350 dolar almis, yaninda gelen norton, microsoft works falan ne varsa 350 dolarini almis eueh komik. bu arada dell i bende hic sevmiyorum, musteri hizmetleri, servisi iyi zaten oradan yirtiyoda, laptoplari datron laptop dan farksiz. insanlar karsilarina beyaz yakali cikaran sirketleri seviyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dell amerikada custom seri uretim laptop uygulamasini ilk baslatan firma oldugu icin tutmustur. amerika disi pazarlamasi ve konumlandirmasi farkli olsa da, amerikanin datronudur zaten. amaci da odur, cok ucuza, kismen custom laptop satmak. en azindan bizim inceledigimiz bir case'i oyleydi =) son yillarda degisime girdilerse bilemiycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar