khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Herkes adayının neden seçileceğini de yorumlarsa sevinirim.
khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dwyane Wade; takımını tek başına taşıyor.Ayrıca istatistiklerine bakıcak olursak sayı kralı, pg olmamasına rağmen 7 assist ortalaması var, maç başına 2.3 steal ve 1.5 blok(::o) ortalaması da cabası..
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 miami nin sezonu duzgun bir yerde bitirmesi lazim ki mumkun degil bence yoksa mvp olamaz wade. lebron alabilir bu sene
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Lebron'un mvp sezonunun geldiğini düşünüyorum fakat Lakers'ın franchise bir derecede sezonu kapaması söz konusu , Nash'e yapılan double Mvp hadisesi ona da uygulanabilir büyük ölçüde.(Kobe'den bahsediyorum sdf) Şöyle söylemek gerekirse Lakers 65'e yakın bir galibiyetle bitirirse sezonu , Kobe banko Mvp.Biraz galibiyet oranları belirleyici olacak faktör olarak.Yoksa kişisel istatistik olarak Kobe;Wade,Lebron,Cp3'ün falan gerisinde bir sezon yaşar.
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 mvp seçiminde takım başarısı da kişisel istatistik kadar önemli bu yüzden lebron'un wade'den bi adım önde olduğunu düşünüyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bence kobe>lebron. ama gerçekçi olursak lebron bu sene 2 kupa 2de mvp ödülü alabilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Lebron kupa alamaz clev ile, orlando nun şansı daha büyük, o derece yani. Kobe götürür yine.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cleveland'ın şubattaki trade line için elinde, mid-level derecesinde bir cap boşluğu ve re-build ayağına girecek bir takıma kaktırılacak kol gibi bir Wally kontratı var. Cleveland'ın bu sene şampiyon olması için geçmesi gereken engel doğudur , Lakers'ın sorun çıkartacağını sanmıyorum.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 daha sezonun ortasına bile gelinmedi,ben kobe dedim ama sakatlık filan olur çok erken konuşmak için.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ah be aynısını yazmak için girmiştim. toggie said: lebron aldı bile bence.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Cleveland böyle oynamaya devam ederse lebron a gider bu sezon kendine yine bir şeyler kattı adam.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya LeBron James yada Dwight Howard alıcak. İkisininde takım başarısı cok iyi ayrıca . Bu sene en sürpriz işler yapan takım orlando oldu . Kimse beklemiyordu onlardan böyle bir performans yedek rotasyonu kötü olmasına rağmen olmasına rağmen cok iyi oynuyorlar
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Lebron bu sene de alamazsa , üflediği pudraları yutturur harbi diyorum
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kobe lebrona sen daha bi dur bakiim orda dedi resmen bu maçta. lal 105 - 88 kazandı bu arada. kobe 20 sayı 12 asist. lebron 23 sayı 9 reb 4 asist.
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mokoko, öyle demek biraz haksızlık olur lebrona. kobe'nin müthiş savunma yaptığı doğru ama hakemler de kolay düdük çalmama olayını abarttılar. lakers çok sert oynayarak epey bi bezdirdi lebronı. bu sene de kobe olmalı bence mvp. lakers'a ve kobe'ye özel sempatim olduğundan da söylüyo olabilirim ama şut attığı elindeki 2 parmağında sakatlık varken ~40 dakika oynayıp, son çeyrekte takımını sırtlayarak ve savunmada lebron'ı potaya yaklaştırmayarak ligin en iyi -bence en iyi en azından- oyuncusu olduğunu bi kez daha gösterdi.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bugün clippers maçında yaptığı crossover acayipti ya kobenin
Öne çıkan mesajlar