Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MVP Kim Olur ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dwyane Wade; takımını tek başına taşıyor.Ayrıca istatistiklerine bakıcak olursak sayı kralı, pg olmamasına rağmen 7 assist ortalaması var, maç başına 2.3 steal ve 1.5 blok(::o) ortalaması da cabası..
Mesaj tarihi:
Lebron'un mvp sezonunun geldiğini düşünüyorum fakat Lakers'ın franchise bir derecede sezonu kapaması söz konusu , Nash'e yapılan double Mvp hadisesi ona da uygulanabilir büyük ölçüde.(Kobe'den bahsediyorum sdf)

Şöyle söylemek gerekirse Lakers 65'e yakın bir galibiyetle bitirirse sezonu , Kobe banko Mvp.Biraz galibiyet oranları belirleyici olacak faktör olarak.Yoksa kişisel istatistik olarak Kobe;Wade,Lebron,Cp3'ün falan gerisinde bir sezon yaşar.
Mesaj tarihi:
Cleveland'ın şubattaki trade line için elinde, mid-level derecesinde bir cap boşluğu ve re-build ayağına girecek bir takıma kaktırılacak kol gibi bir Wally kontratı var.

Cleveland'ın bu sene şampiyon olması için geçmesi gereken engel doğudur , Lakers'ın sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
ya LeBron James yada Dwight Howard alıcak. İkisininde takım başarısı cok iyi ayrıca . Bu sene en sürpriz işler yapan takım orlando oldu . Kimse beklemiyordu onlardan böyle bir performans yedek rotasyonu kötü olmasına rağmen olmasına rağmen cok iyi oynuyorlar
Mesaj tarihi:
mokoko, öyle demek biraz haksızlık olur lebrona. kobe'nin müthiş savunma yaptığı doğru ama hakemler de kolay düdük çalmama olayını abarttılar. lakers çok sert oynayarak epey bi bezdirdi lebronı.

bu sene de kobe olmalı bence mvp. lakers'a ve kobe'ye özel sempatim olduğundan da söylüyo olabilirim ama şut attığı elindeki 2 parmağında sakatlık varken ~40 dakika oynayıp, son çeyrekte takımını sırtlayarak ve savunmada lebron'ı potaya yaklaştırmayarak ligin en iyi -bence en iyi en azından- oyuncusu olduğunu bi kez daha gösterdi.
  • Yeni Oluştur...