Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: pacman, 12 Mayıs 2004 15:59 tarihinde demiş ki: +1 indirilmiyor. kızlara nazik davranalım lütfen!daha videoyu izlemedim ama topic kötü niyetli :). 1 yıl geçmiş.. Videoyu izlemeden böyle "topik kötü niyeli" diye bir şeyi yazmak yakışmıyor... Hadi dağılın bakiim..90 tane cd arasından hangisine çektiğimi bilmiyorum videoyu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 :lol::D:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::lol: süper ya bayıldım. :P[signature][hline][i]for those who died alone...[i] [Bu mesaj Solonor tarafından 12 Mayıs 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar