Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alp acil yardım refakatçi ve hastabakıcı servisi danışma hattı

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar yılbaşından beri arkadaşlarıma bir haller oldu ben depresyon başlangıcındaydım ben düzeldim millet boka sardı 14 gün önce tam bir arkadaşı tartaklamaya gidiyordum baktım çocuk gözümün önünde kavga etmeye başladı o günden beri film koptu olağanüstü bir arkası yarın şeklinde ne olacağı belli değil o gün o arkadaşı sakinleştirdim (zaten şaka gibi ki o gün ben çok depresiftim) o gün geçti evlere dağıldık yılbaşı partisi oldu o gün yine herkes dağıttı ben topladım ki bende içtim grupta ama nedense ben bi tek ayakta kaldım bir arkadasın sehir dısından sevgilisi gelmişti ona nispet yaptı dümbük eski sevgililerini çağırıp ben gelen kızla konustum onu sakinleştirdim falan sonra o gün kusan olur ben giderim wcye giden olur ben götürürüm kıskançlık yaparlar ben millettin arasında barış elçisi olurum zaten o gün baya olaylı bitti en son bir arkadaşın evinde kaldık büyükçe bir grup sızan arkadaşları ben taşıdım neyse yatış düzenini ayarladım (ev küçüktü) sonra benim doğum günüm geldi yılbaşından 3 gün sonra gerçekten en eğlenceli doğum günüm oldu ama o gece yine güzin abi modunda dert abiliği yaptım ağlama duvarı gibi herkesmi gelir bana ağlar yaa neyse bunlarıda geçtim toparladım ortalığı 2 gün sonra arkadaşın biri sokakta bayılmış hastaneye kaldırdılar haberi alan 2. kişiydim koşa koşa gittim eve taşıdık o gün yine ayrı bi kıskançlık krizi oldu ortalığı yine ben yatıştırdım sonra hemen 1 gün sonra başka bir arkadaş hasteneye kalktı onunda böbrek taşı çıkmış hastaneye ben koştum ilk ben vardım babası saçlarım uzun diye laf der diye babası gelince o arkadaşa komşu olan bir başka arkadaşın evine geçtim ordan telefonlaşmaya devam ettik kız kardeşlerini annesini falan ben teskin ettim geçtiğim arkadaşın evinde ayrı kıyametler koptu ben yine barış elçisi oldum ortalığı düzenledim neyse buda geçti bu evine geçtiğim arkadaş uzatmalı sevgilisinden ayrıldı bilmem kaçıncı kez neyse evde kıyametler koptu annesi babası bağıro bi yandanda sevgilisi bağırıo neyse toparladık ortalığı o gün nedense herkesin evde birbirini kıskandırası tuttu herkes birbiriyle oynaşıp sırnaşıp durdru ben haklı olarak dellendim yaram var gocundum akşam dağılınca herkesin tadı kaçmıştı zaten bu sebepten ertesi gün yani dün bu benim tartaklamaya gidip teskin ettiğim kusunca belinden tutup düşmesini engellediğim(ki uykusunda bile kustu kaç kez boğulmasın diye yan çevirdim üstünü başını ağzını temziledim) götürüp tuvaletlere taşıdığım sızınca omuzladığım ki o 87 kilo ben 51 ağlayınca omzuma yatırdığım derdini dinleyip akıl verdiğim sakinleştirdiğim böbrek taşı çıkınca hastaneye koştuğum bu salak kadir kıymet bilmez aptal dün sevigilisiyle birlikte karşılıklı yine inatlaştılar ben yine barış elçisi modundayım ve 2side ayrı ayrı bana web cam actılar birbirlerini engellediler 2side aynı anda extraya ilaç ezip attılar içtiler gözümün önünde yaa moralim hala bozuk gözümün önünden gitmiyor o halleri 2side 2göz 2çeşme ağlıor gözler ufalmış şişmiş 2sinide aradım telffonlarda ne diller döktüm benim salağın yerini öğrendim başka arkadaşlara haber verdim ortalığı ayağa kaldırdım hemen ona yetişsinler diye sonra öbürüyle konuşurken ikna etmeye çalışırken sesi gitti bi anda 10 dk telefonda bağırdım ağladım sinirden çıktım evden yerini bildiğim arkadaşın yanına koştum gecenin o saatinde gider gitmez tokatladım kenara çekip eğip ağzını açıp parmak attım genzine kusturdum hemen bileklerini kesmeye çalıştı ama allahtan ilaçlı biralardan salaklaşmıştı karşılık veremedi neyse diğer arkadaşın evini bilmiyorduk söylemedi telefonda defalarca sormamıza rağmen bende daha yolda gelirken varınca hemen ihbar etmeye karar vermiştim polisi aradık ihbar ettik polis aynı isimden 3 kişi olduğu için 3ünün evinde bastı ailesi o zaman farketmiş kendini odasına kitlemişti çünki polise belli etmemişler olay büyümesin diye polis gidince hastaneye götürmüşler midesini yıkamışlar mesaj attı bize ama o mesaj gelinceye kadar nasıl ağlıyoruz sinirden mesaj geldi resmen yük kalktı üstümüzden çorbacıya götürüp bol sarımsaklı çürük içirdik mumbar şırdan falan ne kadar sakatat varsa yedi arkadaş midesi düzeldi bir arkadaşın evine geçtik orda msne girdik aradık o midesi yıkanan arkadaşta girdi eve geçince ağzına sıçıp adresini aldık sonra ailesinden dolayı gidemedik tabi dün gece bir yanında ben yattım öbür yanında başka bir arkadaş bi salaklık yapmasın diye 3ümüz yattık uyuduk bu sabah evlere dağıldık nihayet ve ben bu 14 gündür sadece 28 saat kadar uyudum ama hiç yorgun değilim vucudum adrenalin salgılamaktan uyku muyku hak getire bunların dışında zaten hiç panik olmadım neyseki allahtan çok sabırlıyım böyle olağanüstü hallerde hep bir dinginlik geliyor üstüme kolay kolay ağlamam bile ancak gözlerimden yaş boşalır eğer belli bir raddeye geldiysem oda yani kısacası nedir yorumunuz paticik ahalisi bana bir akıl verin ister özel mesaj atın ister burdan yazın ama nolur yardım edin gücendiğimden değil gücenmiyorum ama hayatımda ilk defa psikolağa gitmek istedim bu hafta ki ben zaten psikoloji bölümünü düşünen bir insanım doğuştan psikolog biriyim üsttekilerdende anlaşıldığı şekilde bana yardımcı olurmusunuz önerileriniz görüşleriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...