Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgili.

Stblack

Öne çıkan mesajlar

2 hafta 4 hafta 2 ay 1 yıl 3 yıl..nie bu kadar takıldınız ki buna,anlamadım ben.3 yıllık iliskimde oldu sandıgınız gibi "daldan dala" tarzında olan bir insan degilim o sıradaki degisik dıs nedenlerden de etkilenerek(baska bir kız degil) olmayacagına karar verip ayrılmıstım,sogumustum.Şu an şartlar ve imkanlar farklı vs vs o kadar ozele girmek istemedim her neyse...
Sorulan soruya iyi yada kotu duzgun cevap veren arkadaslara tesekkur ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Schrodinger in kedisi misali denemeden bilemezsin ne olacağını mutlu olacağını düşünüyorsan şansını dene derim.bence biraz çabuk davranmışsın ilk zamanlarda böyle şeyler hissetmen normal,keşke direk ayrılmasaymışsın.Uzun süren bir beklenti gerçekleşince her zaman böyle hissederim ben,boşluğa düşerim mutsuz olurum.Sonra yavaş yavaş rayına oturur her şey.Biraz sabırlı olmalıymışsın
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer uzun bi koşturmaca olmayacak gibi onun için adamı soğutan o lanet olasıca bekleme dönemini yaşamayacam ve sanırım geçen sefer soğuduğumu düşünüp ayrılmamın sebebi oydu ha eğer koşturacaksa gene peşinde, öyle bişey düşünüosa eger yolu açık olsun:)anlıcaz işte bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...