eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 walla denenmişi deneme derim ben.. ama sonunda zararlı sen çıkmicaksan dene.. senin karar vercein iş.. bide kız istermi oda var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kızla biraz daha dışarı çık, dolaş, gez. Ondan sonra bir daha düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 2 hafta sürmezse 4 hafta sürer. hey allahım ya 2 haftalık ilişki ne allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Ardeth said: 2 hafta sürmezse 4 hafta sürer. hey allahım ya 2 haftalık ilişki ne allasen? Lise tarzı ilişki :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 heheh lise tarzı ilişki güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 2 hafta 4 hafta 2 ay 1 yıl 3 yıl..nie bu kadar takıldınız ki buna,anlamadım ben.3 yıllık iliskimde oldu sandıgınız gibi "daldan dala" tarzında olan bir insan degilim o sıradaki degisik dıs nedenlerden de etkilenerek(baska bir kız degil) olmayacagına karar verip ayrılmıstım,sogumustum.Şu an şartlar ve imkanlar farklı vs vs o kadar ozele girmek istemedim her neyse... Sorulan soruya iyi yada kotu duzgun cevap veren arkadaslara tesekkur ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bence sen zaten kararını vermişsin çıkıcaksın postlarından bunu anlıyorum.Herşey hikaye ya eğer mutlu olacağını düşünüyorsan niye duruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Schrodinger in kedisi misali denemeden bilemezsin ne olacağını mutlu olacağını düşünüyorsan şansını dene derim.bence biraz çabuk davranmışsın ilk zamanlarda böyle şeyler hissetmen normal,keşke direk ayrılmasaymışsın.Uzun süren bir beklenti gerçekleşince her zaman böyle hissederim ben,boşluğa düşerim mutsuz olurum.Sonra yavaş yavaş rayına oturur her şey.Biraz sabırlı olmalıymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lol @ big bang theory alınıtısı :) bencede denemeden bilemezsin, yani karşındakini kasıcak bişi değilse şansını dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Eheh Sheldon Cooper ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 eet denicem sanırım bu perşembe konsere falan gidicez bakalım orda nolcak ne bitçek.orda ki hal ve tavırlara göre kararım daha bir belirginleşecek diye düşünüyorum ama önce şu lanet finallerden kurtulmam lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 3. günde bayıyosun : ) yani bi hafta sonra ayrılmak kasmıcaksa gogogo ama aynı boku bi daha yemem ben diyosan uğraşma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu sefer uzun bi koşturmaca olmayacak gibi onun için adamı soğutan o lanet olasıca bekleme dönemini yaşamayacam ve sanırım geçen sefer soğuduğumu düşünüp ayrılmamın sebebi oydu ha eğer koşturacaksa gene peşinde, öyle bişey düşünüosa eger yolu açık olsun:)anlıcaz işte bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar