Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Alexi_Septimus said: Dikkat AHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Naçizane, aklığımda kaldığı kadarıyla; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?18,3976185,page=1 bu konuyla yeni tanışan Densiz arkadaşım sen daha bu konuyu görmemişsin GÖR DİYE UPLIYORUM!!! GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cons said: burtonesk said: bu renklerin senin için ayrı bir anlamı var mı peki sevgili cons? evet burtonesk. yeşil dağları, mavi denizi temsil ediyor tıpkı çaykur rizespor gibi. siyah ise içimizdeki karanlığı yansıtıyor. kırmızı ise kötü yanlarımızı yansıtıyor, bende hiç olmadığı için kullanma fırsatım olmadı. kolların asırlık meşeler gibi kafan denizde domuzda içindeki karalık da dışarı çıkmış atlet olmuş içine sok derli toplu ol iki rekat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Spidee said: Bütün gereksiz taramalardan kaçınmışsın, muhteşem olmuş. AHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 xunn said: AAAAAAAHHHH MY EYEZZZ Özlemişim accountumu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar