Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet bu gün aldığım güzelim dvd mi x boxuma takınca unknown dvd region dedi ve beni hayal kırıklığına uğrattı halbuki ben daha önce avustralyada bi çok dvd izlemiştim hiçte bir sorun çıkmamıştır. Burda daha yeni nasip oldu bi dvd almak aldım ancak oynatamadım bende pc de izledim ama tv ye bağlayıp izleme keyfini yaşayamadım çokta üzüldüm nedendir neden değildir bilen biri varmı. Acaba şu ntsc/ pal ayaklarımıdır acep bilmem ama ben dvd izlemek istiyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 dvd kopya olmasın ? artık orjinal dvd de getirmiyorlar..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 dvd kitler ilk olarak izlenen regionun koduna kitlenirler... Eğer onu değiştirmek istersen mutlaka bir yolu olması gerekiyordur chipsiz dvdler için de... İsterseniz araştırabilirim. Bir de siz nerede yaşıyorsunuz, bundan önce izlediğiniz dvdlerin bölge kodu neydi, son denediğinizinkisi ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hatta şöyle yazayım, xbox ile ilgili yardım için; uin= 76144435[signature][hline] edit: senin sorununa da yardımcı olabileceğim icqma gelirsen. [Bu mesaj Kendercik tarafından 11 Mayıs 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 mutemelen orjinaldi dvd ama bu region olayı doğru galiba kenderin onla bi ilgisi var[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar