Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blizzard kredi kartını kabul etmemesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 2 gün önce accountum kendi kendiliğine frozen oldu.normalde her ay otomatik çekerdi.kredi kartım ile tekrar açmaya çalıştığımda doğru girdiğim halde kabul etmedim ve 1 gün kitlendi ertesi gün 3 farklı kredi kartıyla girdim ve gene kilitlendi 1 gün.kredi kartlarını hiç bişekilde kabul etmiyor blizz.bu olayı birkaç arkadaşım daha yaşıyor.kredi katımın limiti dolamaz ve zamanı da geçmedi neden böyle bir şey olabilir?
Mesaj tarihi:
sanal kart kullanın en güzeli ne fazla çeker sıkıntısı ver nede güvenlik endişesi

edit: bankasına göre değişir tabi sanal kart olayı ben garantiyi kullanıyorum internet bankacılığı daha sağlam gibi
Mesaj tarihi:
onlarda kartlarımı kabul etmedi, daha önce ordan AoC almıştım. hsbc yi bıraktım maximum kullanıyorum kabul etmiyorlar. Paypal da kabul etmiyor. Arkadaşın hsbc yi kullanıyorum onuda kabul etmiyorlar çıldırıcam az kaldı.
Mesaj tarihi:
aynı sorun benim başıma da geldi. blizzarda mail ve formla durumu izah ettim ama cevabın gec gelecegini bildiğim icin ve oyuna tekrar baslamak icin sabırsızlandıgımdan netten pre-paid kart aldım. 50ytl ye (2aylık) oyunmarketim.com da satılıyor. gamersloot da biraz daha ucuzmus sonradan ogredim.
  • Yeni Oluştur...