Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 arkadaşlar 2 gün önce accountum kendi kendiliğine frozen oldu.normalde her ay otomatik çekerdi.kredi kartım ile tekrar açmaya çalıştığımda doğru girdiğim halde kabul etmedim ve 1 gün kitlendi ertesi gün 3 farklı kredi kartıyla girdim ve gene kilitlendi 1 gün.kredi kartlarını hiç bişekilde kabul etmiyor blizz.bu olayı birkaç arkadaşım daha yaşıyor.kredi katımın limiti dolamaz ve zamanı da geçmedi neden böyle bir şey olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oyunu bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 olmaz o be ardacım endless_night said: oyunu bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aynısını az önce bende yaşadım. Acaba türk kartlarına protestomu yedik ne oluyor. paypal ile prepaid almayı denedim. paypalda yeni kartları kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 game card al hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 walla kütahyada üniw okuyorum.ve sanmıyorum olucağını game card ve öle bişi satıcak yer bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gamecart almayı deniyorumda online olarak.Şu saate ve burada bulamayacağıma göre. Ama kartları yabancı siteler kabul etmiyor ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 www.gamersloot.com dan alıyorum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sanal kart kullanın en güzeli ne fazla çeker sıkıntısı ver nede güvenlik endişesi edit: bankasına göre değişir tabi sanal kart olayı ben garantiyi kullanıyorum internet bankacılığı daha sağlam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 onlarda kartlarımı kabul etmedi, daha önce ordan AoC almıştım. hsbc yi bıraktım maximum kullanıyorum kabul etmiyorlar. Paypal da kabul etmiyor. Arkadaşın hsbc yi kullanıyorum onuda kabul etmiyorlar çıldırıcam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 game cart alınca sana direk şifresinimi weriyolar yoksa sana kart mı geliyo kargoyla bekliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben şu anda gamelooters gibi mail atanlara bakıyorum ama istersen cart yollayanlarıda var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kartı açıp fotografını çekip maille atıyorlar siteden de görüntüleyebiliyorsun gamersloot'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yani hemen veriyolar iyimiş ben ona bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 denebakalım benim 2 katımı ve 2 paypal hesabı olmuyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gamersloot gayet güvenilir pre paid card konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sonunda 5. kredi kartını kabul etti. prepaid cartımı bekliyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Hehe filipinlimi bunlar çinlimi nereli? Anlamakta zorlanıyorum konuştukları zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gittigidiyorda satan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aynı sorun benim başıma da geldi. blizzarda mail ve formla durumu izah ettim ama cevabın gec gelecegini bildiğim icin ve oyuna tekrar baslamak icin sabırsızlandıgımdan netten pre-paid kart aldım. 50ytl ye (2aylık) oyunmarketim.com da satılıyor. gamersloot da biraz daha ucuzmus sonradan ogredim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Telefon et Denizhan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar