Draven Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Daha onceden hic denemedigim icin bilmiyorum, ama bugun 2 arkadasla birlikte bi garajda yapmayi planliyoruz. Hersey hazir, bende siyah beyaz kizmizi mavi ve sari sprayler var ancak teknik konusunda pek bilgim yok. Acaba yapmis olupda bilen varsa ufak oneriler verebilirlerse cok iyi olur. Bide bi sorumvar, mesela bir figur cizecem, once icindeki renklerini ve golgelendirmeyimi yapmam lazim, yoksa once outline inimi yapicam? sagolun varolun edit: basirili birseyler yaparsam resmini cekip gondericem [Bu mesaj Draven tarafından 03 Nisan 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 grafitiyi bilmem de pistole bilirim. bodoslama dalmayın derim. mümkünse önce kağıt üstünde eskizini yapın. sonra hafif bi şekilde (tercihen yağlıboya) duvara geçirip daha sonra maskeleyerek pistole kullanın. tabi böyle bi çalışma ne kadar grafiti olarak değerlendirilir bilemem.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bir arkadaşım bu tür şeyler yapıyor, genelde herkesin elinde kendi boyayacağı bölgenin çizilmiş hali oluyormuş. Tabii bu onların hemen hızlıca tren'i boyayıp kaçmaları için. :) sizde bu tür kağıt üstünde yapılmış birşeyin üzerinden gitmeniz iyi olur.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 kagıda cizicen kagıdı boyıyycan hoşuna gidersen duvara geciriceksin sonra duvarı sıpreylerle boyıycaksın kolay dimi :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Draven limp bizkit in significant other albümünün cd sinde bi video vardır izlemeni tavsiye ederim albüm kapağı aslında büyük bir graffiti onun yapımının tamamını gösteriyor baya faydalı olacaktır[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ehe. bishop kısaca demiş işte yukarda. bu kadar basit yani. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 tesekkurler herkese. arcane o video bulunurmu nette? adi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Arcane'in dediği şey orjinal cd'nin içinde. Oldukça hoş birşey. Dinlemem sevmem limp bizkit ama güzel olmuş o olay. Bu arada mayadrom'un arkadasına yeni yapılan arayol var. Armutlunun ordaki köprü altından geçerken TEM'in ordaki viyadük köprüsünün bacaklarında vardı bir grafiti. Çok süperdi. Gidin bakın, hala duruyor mu bilmiyorum ama süperdi.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 resmini cekmistim, anca process ettim fimleri simdi scanledim. hehe igrenclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sagol, bende yaziyi begendim ama zebani olmadi pek, cizim yampak zor baya, ama harfler falan kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar