Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grafiti Sanati

Draven

Öne çıkan mesajlar

Daha onceden hic denemedigim icin bilmiyorum, ama bugun 2 arkadasla birlikte bi garajda yapmayi planliyoruz. Hersey hazir, bende siyah beyaz kizmizi mavi ve sari sprayler var ancak teknik konusunda pek bilgim yok.

Acaba yapmis olupda bilen varsa ufak oneriler verebilirlerse cok iyi olur.

Bide bi sorumvar, mesela bir figur cizecem, once icindeki renklerini ve golgelendirmeyimi yapmam lazim, yoksa once outline inimi yapicam?

sagolun varolun

edit: basirili birseyler yaparsam resmini cekip gondericem

[Bu mesaj Draven tarafından 03 Nisan 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grafitiyi bilmem de pistole bilirim. bodoslama dalmayın derim. mümkünse önce kağıt üstünde eskizini yapın. sonra hafif bi şekilde (tercihen yağlıboya) duvara geçirip daha sonra maskeleyerek pistole kullanın. tabi böyle bi çalışma ne kadar grafiti olarak değerlendirilir bilemem.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım bu tür şeyler yapıyor, genelde herkesin elinde kendi boyayacağı bölgenin çizilmiş hali oluyormuş. Tabii bu onların hemen hızlıca tren'i boyayıp kaçmaları için. :) sizde bu tür kağıt üstünde yapılmış birşeyin üzerinden gitmeniz iyi olur.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

Draven limp bizkit in significant other albümünün cd sinde bi video vardır
izlemeni tavsiye ederim
albüm kapağı aslında büyük bir graffiti
onun yapımının tamamını gösteriyor
baya faydalı olacaktır[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane'in dediği şey orjinal cd'nin içinde.
Oldukça hoş birşey.
Dinlemem sevmem limp bizkit ama güzel olmuş o olay.

Bu arada mayadrom'un arkadasına yeni yapılan arayol var.
Armutlunun ordaki köprü altından geçerken TEM'in ordaki viyadük köprüsünün bacaklarında vardı bir grafiti.
Çok süperdi.
Gidin bakın, hala duruyor mu bilmiyorum ama süperdi.[signature][hline]I'm in a world of shit.
- Satanist misiniz?
- Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...