draedan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=70626[signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 çok güzel bir ss olmuş.Daldıkları zavallıya yazık olmuş.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ortadaki kimse deil acima, asil jedilere aci cunku daldiklari night spider sister orumcegi %100 kinetic resisti var abiler 15 dakka boyunca hayvana saldirip bisi yapamadiktan sona ranged 1 arkadas olaya noktayı koymus(malum hayvanda sadece 9k ham var bir rifle icin 2 atis) yanlıs anlamadıysam soe ye atıfta bulunmak ıcın abıler toplanıp bole bı olaya gırısmısler.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ortadaki şeyi ben sökememiştim ondan öyle dedim[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar