BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ne zamandır yazmak istiyordum ama şimdiye kısmetmiş. LigTv nin radyo kuruluşu. ama program yapanlar bağımsız hep. sadece arada ortak yayınlar yapıyorlar. inanılmaz keyifli bir radyo. programları çok başarılı. bir kaç örnek vermek gerekirse; Hafta içi saat 17:30'da Pzt UGUR MELEKE ILE TAKTIK Salı MEHMET DEMIRKOL ILE AKTIF ALAN (Mehmet Demirkol, Ozan Sisli) Çarş ÜMIT AKTAN ILE TOPSUZ OYUN (Ilker Durali, Ümit Aktan) Per Her hafta bir konuk ayrıca haftaiçi 1 saat bjk gs fb ts nin kendi programları var. örneğin pzt bjk vs vs Bjk li olduğumdan çok beğeniyorum programı ama öteki trabzon diye ts nin programıda çok keyifli. bunların dışında; FERDI LEFLEF ILE BIREBIR (Ferdi Leflef) GÜLENGÜL ALTINSAY ILE FUTBOL SOHBETI (Gülengül Altinsay) TOTAL FUTBOL 4-4-2 SAATI (Ali Ece, Mustafa Sapmaz) ENDER BILGIN ILE ORTA SAHA (Ender Bilgin, Haldun Domaç) FIRAT ISBECER ILE VERKAÇ (Firat Isbecer ile Verkaç) TURGUT KOLOGLUGIL ILE BILIRKISI (Turgut Kologlugil, Taylan Uygur ve Ali Riza Dizdar) FUTBOLUN AKIL ADAMLARI (Mehmet Ayan) GAYIN VE SIN (Melih Sabanoglu, Özgür Koçularli) programları çok çok güzel. RadyoLig 'in web adresinden de dinliye bilirsiniz. reklam gibi oldu ama bu çarşamba ümit aktan'ın anlattıklarını dinledikten sonra yazma gereği duydum. kendi kalesine penaltı atan ve hakemin raporuna gol verme sebebi olarak "o o kadar aptalsa bende golü veririm" diye yazmasından tutun, kendi maçına spor toto oynayan kalecinin kendi maçından yatması -ki maçın oyuncusu seçiliyor kendisi- ve 1.2 milyon mark kaybetmesi gibi onlarca hikaye dinledikten sonra insan gerçekten eğleniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kaleciyi anladım hadi macta gaza gelmistir falan dicem de, kendi kalesine penaltı nasıl atar insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hakeme sinirlenmiş kendi takım arkadaşında filanda sinirlenmiş. hakeme senin gibi hakeme lanet olsun diyip topa vurmuş. o anda ceza alanında ondan başkada kimse yokmuş. tek kurallara aykırı olan ise aleyhine penaltı kullanılan takımdan kimse ceza alanında olamaz. ama hakem golü vermiş işte. o kalecide maçtan sonra toto kuponunu basına göstermiş. maç 2-2 bitmiş real madrir - valadolid maçı imiş. ve valadolidin 2. golü ; bi anda bir ıslık duyulmuş statta ama kimin çaldığı bilinmiormuş. realli oyuncularda hakem düdük çaldı sanıp kendi ceza alanlarıda topu durdurmuş bi şekilde golü yemişler. o kısmı hatırlamıyorum işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar