Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Henüz tam bitmedi ama yinede bir yorumlarınızı almak istedim[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 arka fon daha yumuşak seçilebilirdi. alttaki yazıların birbirleriyle zıt/uyumsuzlukları göz yoruyor tebrikler biraz degişiklik istiyor[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 background daha tamamlanmayan ların içinde fakat o sloganın insanların gözüne girmesi ve ilk bakışta dikkat çekmesi gerekiyor o nedenle öyle yaptım :) eleştirillerin için sağol [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Mayıs 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu çalışmaya baktığımda gözlerim o kırmızı tonlu kısma kayıyor hep. Bence slogan filan koyucaksan oraya koymanda fayda var. Zaten çok boş kalmış orası.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ora bitmeyen kısmda daha[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aslında sevindim böyle bir konu açtığına uzun zamandır kimse bu şekilde bir thread açmamıştı. Biraz canlılık gelsin ya bölüme :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bilinç altımdaki sebep te o idi kendi yaptığım ile kalmayıp eleştiriler doğrultusunda dah iyiy bulmak :) askerde köreldik valla[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ben beğendim. Fakat bir tek gözüme çarpan nokta var. Solaganlar çok sönük kalmış. Okumakda dahi zorlanıyorum. Onlar büyütüp yukarı yerleştirsen güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 biraz koyulasa bilir doğru[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 - renk seçimlerin çok güzel. canlı ve uyumlu - ordaki tip fazla dominant... yazılar fazla arka planda kalmış. her kelimede farklı font/renk bütünlüğü koparıyor. - internet sitesini daha belirgin bi şekilde yazabilirsin. hoşuma gitti :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yazı olayını sadelikten kurtulmak için yaptım kendimce küçük bi oyun oynadım orda[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hadi biraz degiştirde yeni versiyonun koy[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 v2[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 fontları çok fazla renk yapmışsın zaten adam mavi mavi göz alıyor bi de fontların okunmasını zorlaştırma bence, mesela oradaki turuncu gayet güzel arkaplanı sloganla aynı temada tutarsan amacına ulaşır, ilkinde birşey yok ama ikincisinde yol falan var bağlayamadım olay ile. bi de yukarıda oky nin dediği olay var oradaki boşluğu değerlendir bence[signature][hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Başta söylemeyide unuttuk orda text efect ler olacak (flash)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 v3[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar