EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 accountu açmaya karar verdimde hangi shardda oynasam bilemiyorum europada ping 150 atlanticte para var great lakestede oynayabilirim siz nerdesiniz euda oynayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yuh be girer girmez 7x12 bi ev diktim trammel yew e atl de noolmuş oyuna böyle hatta sonra gezinirken 10*13 civarında bi yer buldum ama 1 hafta bekleyecekmişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben de düşünüyorum valla açtırmayı duruma göre .. toplu pvm aksiyonuna girilebilen neresi var ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 doom var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 server olarak yani :)[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 atlantic:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 açtım account u hadi nerdesiniz çıkın ortaya :P rezil durumda pre pub14 charlarım var atl de eger arada rare muamelesine tabi tutulan item varsa söleyin mesela :) bunun dışında charların pek bişeyi olmaması nedeniyle eu ya da geçebilirim oyuncu yoğunluğuna göre, nerelerdesiniz ? veya daha önemlisi kaç kişisiniz ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Valla aktif oynayan bi kaç kişi varda öyle aksiyon falan zor gibi sen atlantice gel yine bi kaç kiş ivar burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya atlantic de koşamıyorum as usual eu süper o açıdan hem atl de de en kral charım 72.4 provo gm music li bard eheh[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bi de aos reg code lazım galiba var mıdır elinde olan ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eudayım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 eu da oynayan arkadaşlar arada bi aktivite yapalım? Benim orda bi warrior var takılıyorum bazen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar