EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 accountu açmaya karar verdimde hangi shardda oynasam bilemiyorum europada ping 150 atlanticte para var great lakestede oynayabilirim siz nerdesiniz euda oynayan varmı
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yuh be girer girmez 7x12 bi ev diktim trammel yew e atl de noolmuş oyuna böyle hatta sonra gezinirken 10*13 civarında bi yer buldum ama 1 hafta bekleyecekmişiz :)
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben de düşünüyorum valla açtırmayı duruma göre .. toplu pvm aksiyonuna girilebilen neresi var ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 server olarak yani :)[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 açtım account u hadi nerdesiniz çıkın ortaya :P rezil durumda pre pub14 charlarım var atl de eger arada rare muamelesine tabi tutulan item varsa söleyin mesela :) bunun dışında charların pek bişeyi olmaması nedeniyle eu ya da geçebilirim oyuncu yoğunluğuna göre, nerelerdesiniz ? veya daha önemlisi kaç kişisiniz ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Valla aktif oynayan bi kaç kişi varda öyle aksiyon falan zor gibi sen atlantice gel yine bi kaç kiş ivar burda :)
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ya atlantic de koşamıyorum as usual eu süper o açıdan hem atl de de en kral charım 72.4 provo gm music li bard eheh[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bi de aos reg code lazım galiba var mıdır elinde olan ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eudayım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 eu da oynayan arkadaşlar arada bi aktivite yapalım? Benim orda bi warrior var takılıyorum bazen öle
Öne çıkan mesajlar