Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oha ya herif manyak bildiğin. 654/745 Achievements done yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 off hala 80 olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 hah! işte gnome oynatanların hepsi mutlaka bir şekilde sorunlu tezime çok güzel bir kanıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Adam iyi uğraşmış, helal olsun. Sonra pişman olmaz umarım bu kadar vakit harcadığı için WoW oynayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 battlemaster /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çoğu achievement hazır geliyor zaten oyunun başından beri oynayanlar için. Anca abidik gubidik şeylere zaman harcamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Dralnu said: battlemaster /respect tek basına yeter bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 off bende böyle yapmak istiyorum ama "i got life" : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 abi adamın adam akıllı bir world event achievementları eksik ki onları da eventler geldikçe yapacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ne diyim helal olsun :D cidden saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 warlock olduğu için bi an saygı duydum ama gnome olduğu için de o saygım kayboldu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 wotlk kaçında çıkmıştı ya ? 14 ü değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 13'ünde gidip sıraya girdik, o gece açıldı yanlış hatırlamıyorsam. 14'üne girildiğinde yani evet. Ama bu achivement hedesi WotLK çıkmadan önceki patch ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Edit: Yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırl.. Amma çok kullanmışım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 12.11 gecesi 13'ünde cıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 WOTLK'den sonra geldi. Howling Fjord da quest yapiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Spidee said: Ama bu achivement hedesi WotLK çıkmadan önceki patch ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. evet wotlk'den önce geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ripe said: WOTLK'den sonra geldi. Howling Fjord da quest yapiyordum. Level 70'de capliydim Exodarla Darnassus'a girip For the Horde için boss kestiydik. Sen ilk achivement alışını orada görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 evet 3.0.2 patchi ile geldi achievementlar. berber dükkanıyla falan. hatta traş olunca ilk achievement alışımı gormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Oha f5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Spidee said: ripe said: WOTLK'den sonra geldi. Howling Fjord da quest yapiyordum. Level 70'de capliydim Exodarla Darnassus'a girip For the Horde için boss kestiydik. Sen ilk achivement alışını orada görmüşsün. Ee yok şu WOW ın yıl dönümü achivmentinden bahsediyorum Polar Bear peti verdiği, WOTLK den sonraydı. ps: Oyundaki charımın adı Ripe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar