Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Get a life dude !11!1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hah! işte gnome oynatanların hepsi mutlaka bir şekilde sorunlu tezime çok güzel bir kanıt.
Mesaj tarihi:
Adam iyi uğraşmış, helal olsun. Sonra pişman olmaz umarım bu kadar vakit harcadığı için WoW oynayarak.
Mesaj tarihi:
Çoğu achievement hazır geliyor zaten oyunun başından beri oynayanlar için. Anca abidik gubidik şeylere zaman harcamıştır.
Mesaj tarihi:
Dralnu said:
battlemaster
/respect

tek basına yeter bu zaten
Mesaj tarihi:
off bende böyle yapmak istiyorum ama "i got life" :
Mesaj tarihi:
abi adamın adam akıllı bir world event achievementları eksik ki onları da eventler geldikçe yapacaktır :)
Mesaj tarihi:
ne diyim helal olsun :D cidden saygı duydum
Mesaj tarihi:
warlock olduğu için bi an saygı duydum ama gnome olduğu için de o saygım kayboldu hemen
Mesaj tarihi:
wotlk kaçında çıkmıştı ya ? 14 ü değil miydi ?
Mesaj tarihi:
13'ünde gidip sıraya girdik, o gece açıldı yanlış hatırlamıyorsam. 14'üne girildiğinde yani evet.

Ama bu achivement hedesi WotLK çıkmadan önceki patch ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, yanlış hatırl..

Amma çok kullanmışım be.
Mesaj tarihi:
12.11 gecesi 13'ünde cıktı yani.
Mesaj tarihi:
WOTLK'den sonra geldi. Howling Fjord da quest yapiyordum.
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Ama bu achivement hedesi WotLK çıkmadan önceki patch ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

evet wotlk'den önce geldi
Mesaj tarihi:
ripe said:

Level 70'de capliydim Exodarla Darnassus'a girip For the Horde için boss kestiydik.

Sen ilk achivement alışını orada görmüşsün.
Mesaj tarihi:
evet 3.0.2 patchi ile geldi achievementlar. berber dükkanıyla falan. hatta traş olunca ilk achievement alışımı gormustum
Mesaj tarihi:
Spidee said:
ripe said:

Level 70'de capliydim Exodarla Darnassus'a girip For the Horde için boss kestiydik.

Sen ilk achivement alışını orada görmüşsün.

Ee yok şu WOW ın yıl dönümü achivmentinden bahsediyorum Polar Bear peti verdiği, WOTLK den sonraydı.

ps: Oyundaki charımın adı Ripe değil.
  • Yeni Oluştur...