viole Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım lapa lapa kar yağsın manzaralarımı beyazlara boyayım ben.. bugünüde bilirim şuanıda bilirim heranıda bilirim. of ulan oıfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 karsıdan geliyor yar elimde var bir hıyar yardada bir hıyar var ne namus kaldı ne ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aslında seni sevmediğimi zannettiğim anlarımda oldu benim ama senin beni sevdiğini zannettiğin anların kadar uzun sürdü bu düşüncelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Seni arzulayamamamın tek nedeniydi kapitalizm. Lanet olsun Amerika yar ettirmedi bana sevdiceğimi. Kahrolsun faşizim diye bağırdım hep. Sevgilim bir kucağında zıplarken. Ne lanbu ..?!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar