pronoit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ya ben aradım bulamadım aslında bazı başliklarda hafif muhabeti dönmüş ama tam olarakta göremedim öncelikle rank 21 oldum düşünülürse ( üzerimdeki harkulade epicleri saymazsak diyeceklerim pek birşey ifade etmiyecek ama olsun ) şimdi ben defens ağirlikli olan mastery'e gidip toughness ile str aliyorum item olarak ikinci mastery olarak anti magic mi yapmak lasim yoksa ofansa mı yönelmek lasim zira glaive kullanmak pek mantikli değil zira kalkanın avantajları olmadan black guard classı oynamayı pek faydalı görmüyorum. siz neler diyorsunuz bir de miğferi saymazsak kıyafetlerimiz de güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Black Guard QQ var diye gelmiştim, hayallerim yıkıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 %50 heal debuff'a sahip tek tank sınıfı nasıl ağlasın ki heh (:P) anti-magic mastery'de imba olaylar var, ben olsam en azından mind killer için olan olayı alırdım oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar